Dealer Uw Hifi Choice gaat een nieuwe koers varen

Redactie Hifi.nl | 26 september 2019 | Fotografie Fabrikant

Dealer Uw Hifi Choice in Soest heeft laten weten een andere koers te zullen gaan varen. Het bedrijf blijft bestaan maar wil zich anders gaan profileren. Vanaf heden is Uw Hifi Choice een audio, video en smartliving installatiebedrijf en niet meer louter een hifi speciaalzaak. Er gaat verbouwd worden en er wordt afscheid genomen van een aantal producten.

Uw Hifi Choice: van audiospeciaalzaak tot audio, video en smartliving installatiebedrijf

“Na 15 jaar een hifi speciaalzaak te hebben gevoerd zijn wij vanaf heden een audio, video en smartliving installatiebedrijf. In principe zijn we dit altijd al geweest maar hebben dit nooit zo geuit. Omdat wij willen groeien en vooruitstrevend willen blijven, gaan we daar stappen voor ondernemen. Wij gaan het een en ander (ver)bouwen, anders indelen en onze ruimtes van elkaar scheiden om hier belevingsruimtes van te maken. Meer over deze plannen in de eerstvolgende nieuwsbrief.

Dit betekent ook dat we afscheid nemen van een aantal producten en daar wat anders voor in de plaats krijgen. Omdat we de schoon schip aan het maken zijn voor onze nieuwe koers is er geen ruimte meer in de winkel voor inruilers. In de toekomst vind je onze ex-demo en inruil apparatuur niet meer in de showroom maar alleen nog op marktplaats, tenzij we onze jaarlijkse outlet houden,” aldus Uw Hifi Choice.

Feest met Uw Hifi Choice

“Op 10 november bestaan we 16 jaar! Dat vieren we op een heel speciale manier. Samen met de Audioboys hebben we dan een tof feest georganiseerd en jij bent daar ook bij!

In samenwerking met The Audioboys organiseren we een evenement voor het goede doel Charity:water. We bestaan dan 16 jaar en samen maken we er een knalfuif van. Ruim 600 miljoen mensen zitten wereldwijd nog steeds zonder drinkwater en we dragen graag bij aan een betere wereld. Wij worden vergezeld door grote namen als Gerard Ekdom, YVES EAUX, DJ Jose en J-SAX en zullen dit houden op het Bergpaviljoen (Amersfoort) met fingerfood, drank en meer entertainment.

Tickets zijn vanaf nu te krijgen voor 15 euro. Een koopje voor een onvergetelijke dag en zo draag je ook nog bij aan een donatie voor charity: water. Win win win situatie, dus koop dat ticket voor je te laat bent,” voegt Uw Hifi Choice eraan toe.

Uw Hifi Choice op de XFI

Nog geen plannen voor aankomend weekend? Deze zaterdag en zondag is Uw Hifi Choice te vinden op de XFi audioshow in Veldhoven in zaal 3.

Adres en contactgegevens Uw Hifi Choice

Uw Hifi Choice
Steenhoffstraat 15
3764 BH Soest
Tel. 035 – 6035 825
info@uwhifichoice.nl
https://www.uwhifichoice.nl


EDITORS' CHOICE