Linn Majik LP12 bij Beter Beeld & Geluid Zevenbergen

Redactie Hifi.nl | 21 oktober 2019

Zaterdagmiddag 26 oktober aanstaande ben je bij Beter Beeld & Geluid in Zevenbergen van harte welkom voor het laatste event in de serie Indian Summer Shows. De schijnwerpers staan dan op de instap LP12 en wat je kunt doen om de prestaties van deze speler van Linn te verbeteren.

Linn Sondek Majik LP12

Linn heeft onlangs de Majik LP12 voorzien van een andere arm – de Majik arm. Feitelijk is deze arm een licht aangepaste Jelco SA250 ST die bij BB&G al sinds jaar en dag wordt toegepast op de LP12 Edition modellen.

"We beginnen de demonstraties met de standaard Majik LP12 en gaan vervolgens ontdekken welke upgrades welk effect hebben en laten stapsgewijs horen hoe je een Majik LP12 kunt upgraden zelfs voorbij het niveau van een Akurate LP12. Deze demonstratie is met name interessant als je een oudere of instap LP12 hebt of als je nog geen LP12 hebt en je aan het oriënteren bent op een nieuwe of gebruikte LP12."

Gratis inschrijven

Er wordt deze keer gewerkt met een inschrijving (gratis). De LP12 events zijn meestal druk bezocht, dus zorg dat je op tijd je kaartje bemachtigt! Je kunt je via deze link inschrijven.


EDITORS' CHOICE