Beter Beeld & Geluid Zevenbergen verder als Symbiose Audio | Vestiging Hilversum sluit deuren

We deelden eerder deze week het nieuws dat Beter Beeld & Geluid is overgenomen door Mutrox, en dat gastheren en oud-HiFi.nl-redacteuren Bjorn en Garmt zich bij het Mutrox-team in Numansdorp zullen voegen. We stelden daarbij de vraag wat dat nieuws betekent voor de beide Beter Beeld & Geluid-winkels, dus die update had je nog van ons tegoed. Bij dezen: Beter Beeld & Geluid Zevenbergen gaat verder als Symbiose Audio.

Symbiose Audio Zevenbergen

De Beter Beeld & Geluid-vestiging in Hilversum zal verdwijnen (Bjorn Mateijsen en Garmt van der Zel worden immers beiden werkzaam bij Mutrox), maar de speciaalzaak in Zevenbergen, geleid door Jan Verlegh, zal voortaan door het leven gaan als ‘Symbiose Audio’.

Beter Beeld & Geluid Zevenbergen is lang een ‘Linn only’ winkel geweest. In de toekomst zal Symbiose Audio naast producten van Linn echter ook producten gaan verkopen van onder andere Luxman, Harbeth, Lindemann en Cardas. De enorme expertise op draaitafelgebied – en in het bijzonder van de Linn Sondek LP12 – zal uiteraard blijven bestaan.

Van Beter Beeld & Geluid naar Symbiose Audio

In 2013 besloten Bjorn, Jan en Garmt tezamen een team te vormen als Beter Beeld & Geluid. In de vestiging in Hilversum was de focus altijd al sterk op home cinema gericht terwijl in Zevenbergen de focus vooral op stereo en analoog lag. Een leuke tijd volgde met over en weer veel inspiratie en ontwikkelingen.

Onlangs werden de plannen besproken om Mutrox de business van Beter Beeld & Geluid te laten overnemen. Jan zegt hierover: Toen ik hoorde dat Bjorn en Garmt de kans van hun leven hadden aangegrepen om bij Mutrox te gaan werken en daarmee werkzaam zouden worden in de wereldtop, kon ik hen alleen maar van harte alle succes toewensen en ze het advies meegeven: doen!"

"En ik? Ik blijf in Zevenbergen dat doen wat ik altijd al graag deed. Niet meer uitsluitend Linn, maar aangevuld met een paar oude liefdes die niet roesten en met een nieuwe naam en logo. U bent van harte welkom!”

Over Symbiose Audio

“[…] Het langdurig samenleven van twee of meer organismen van verschillende soorten waarbij de samenleving voor ten minste een van de organismen gunstig of zelfs noodzakelijk is. De verschillende partners heten symbionten. De grootste partner is de gastheer.” – Bron: Wikipedia

"Wij voelen ons thuis bij de bovengenoemde beschrijving! Muziek brengt troost, genot, plezier en ontroering. Wij begrijpen dit en gaan met u graag op een prettige en professionele manier een samenwerking aan die gunstig en noodzakelijk is. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u niet alleen nu, maar ook na lange tijd nog 100% tevreden bent met uw aankoop. Voor minder doen we het niet!"

"Ons pakket is zeer zorgvuldig samengesteld uit een beperkt aantal merken waar wij ook echt iets mee hebben en die een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding hebben."

"Onze kennis van analoog en vooral van de Linn Sondek LP12 is ongeëvenaard in de Benelux, dus wees welkom voor al uw vragen en behoeftes!”

Op de hoogte blijven van al het nieuws? Kijk dan eens op de website van Symbiose Audio.


EDITORS' CHOICE