NIEUWSAuthentic

Authentic in Brussel: high-end audio, parels en wijnen


Redactie Hifi.nl | 06 januari 2020

Brussel is sinds afgelopen najaar een gloednieuwe audiospeciaalzaak rijker: Authentic. We stellen de high-end winkel in de Belgische hoofdstad graag even aan je voor, en bovendien staan er later deze maand en medio februari meteen wat events op de kalender.

Authentic is te vinden nabij de bekende “Zavel” ofwel “Sablon”, de hoek van Brussel die bekend staat om de kunstgaleriën, de luxe chocolade, de chique restaurants en nu dus ook vanwege de aanwezigheid van high-end hifi. "Onze winkel wordt gerund door mijn partner Steve, zijn zoon Jules en mijzelf," vertelt Mary-Ann, "en is niet alleen bijzonder vanwege het assortiment met merken zoals Linn, Chord, Dynaudio, Pylon, Rega en Voxativ, maar ook omdat we zoetwaterparels (mijn hobby) en bijzondere wijnen en champagne (onze hobby) verkopen."

"Eigenlijk is alles te koop in de winkel, die er dan ook niet uitziet als een doorsnee hifi-winkel. We hebben het huiselijke terug willen brengen in de winkel, en dat zie je ook terug op de website." Kijk daarom voor meer info zeker eens op www.authenticbytagomago.com. De twee aankomende events hebben we alvast uitgelicht. 

Zaterdag 25 januari: Head Candy

Een introductie tot de wereld van in-ears, met merken als Earsonics, Final en Shanling in samenwerking met Michael Wongso van Dune Blune. 18.00 - 20.00 uur.

Zaterdag 15 februari: introductie Pylon Jasper 25

Ludwig Lambert is aanwezig om de nieuwe Pylon Jasper 25 aan het publiek te demonstreren. De Pylon Diamond-range zal binnenkort in de winkel te vinden zijn. 18.00 - 20.00 uur.

Meer info op www.authenticbytagomago.com

EDITORS' CHOICE