NIEUWSDALI

DALI prijsvraag: win een Oberon 1 of 5 of een Bluesound PowerNode 2i

Redactie Hifi.nl | 02 februari 2021 | DALI

We gingen deze week met de Bluesound PowerNode 2i aan de slag, waarbij ook de DALI Oberon luidsprekers aan bod kwamen. In het verlengde daarvan hebben we in samenwerking met DALI Benelux een prijsvraag, waarbij je zelf aan mag geven of je een DALI Oberon 1, een Oberon 5 of een Bluesound PowerNode 2i wil winnen. En dan mag je in dat laatste geval de kleur nog kiezen ook.

Om kans te maken op een van de prijzen, hoef je alleen een aantal simpele vragen te beantwoorden. Je kunt vervolgens zelf kiezen of je een set DALI Oberon 1 of 5 wil winnen, of een Bluesound PowerNode 2i. En laat ons ook even weten wat bij jou in de buurt je audiodealer van voorkeur is!

*Deze actie is op 5 februari afgelopen. We hebben de winnaars een bericht gestuurd.

Antwoorden ingevuld? Laat dan ook je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden alleen voor deze actie gebruikt. Indien je daarnaast ook de nieuwsbrieven van HIFI.NL en DALI Benelux wil ontvangen, zet dan een tweede vinkje voor akkoord. Het vinkje is niet verplicht om deel te nemen aan deze prijsvraag. De prijsvraag loopt van vrijdag 22 januari tot en met vrijdag 5 februari. Winnaars krijgen in het weekend van vrijdag 5 februari bericht.

MERK

EDITORS' CHOICE