NIEUWSKEF

ThuisTesters gezocht voor de KEF KF92 subwoofer

Redactie Hifi.nl | 26 januari 2022 | KEF

Tijd voor een nieuwe set lezersreviews, deze keer met een subwoofer van KEF: de KF92. Het ontwerp van de KEF KF92 is gebaseerd op de KEF Kube-serie, waardoor deze subwoofer over een enorm vermogen beschikt in combinatie met een dubbele driver en een force cancelling configuratie voor meer diepte, dynamiek en detail. Benieuwd hoe dat klinkt? Meld je dan snel aan voor de jongste editie van de HIFI.NL ThuisTest, want we zijn namelijk op zoek naar twee lezers die zelf eens met de KEF KF92 aan de slag willen.

KEF KF92 subwoofer

Gebruikmakend van het ontwerp van de basdriver uit de KEF R-serie, heeft de KF92 een tweetal zeer krachtige woofers met een 9-inch hybride aluminium/papier conus met een geventileerde spreekspoel, hetgeen resulteert in een lineair geluid zonder vervorming, zodat ieder detail weergegeven wordt, ongeacht het volume. Een weergave van 11 Hz en lager wordt bereikt met souplesse en dynamiek, waardoor het geluid zelfs de grootste luisterruimte kan vullen.

Force cancelling configuratie zorgt voor een geluidsdruk van 110 dB, waarbij reactiekrachten worden opgeheven. Dit levert een enorm volume voor het compacte ontwerp, terwijl de hoge kwaliteit van 1.000 Watt klasse D-versterking een meer gedetailleerde weergave biedt, waardoor het geluid aansluit op dat in een studio.

De KF92 subwoofer is veelzijdig en kan worden gekoppeld aan een reeks luidsprekers uit de KEF LS50W, R-serie of hoger dankzij adaptieve SmartConnect-technologie, terwijl de eenvoudig te gebruiken LFE-modus een snelle en eenvoudige installatie mogelijk maakt. De subwoofer heeft een adviesprijs van 2.179 euro.

ThuisTesters gezocht!

Genoeg gelezen, en vooral benieuwd geraakt naar de prestaties van deze subwoofer? Dat treft, want via deze oproep kun je mogelijk zelf een aantal weken over een reviewexemplaar van KEF beschikken. Meld je nu aan, en mogelijk benaderen we jou om eens met de uitstekende KF92 aan de slag te gaan. Laat je contactgegevens achter, en vermeld ook zeker even waarom jij hieraan mee wil doen én hoe de rest van je systeem eruit ziet.

*Het deelnameformulier voor deze actie is gesloten. De reviews volgen in het voorjaar!

Aanmelden kan tot en met maandag 31 januari. De winnaars krijgen dan in de eerste week van februari bericht, en kunnen een paar weken met de KEF KF92 aan de slag voordat deze weer opgehaald wordt.

MERK

EDITORS' CHOICE