AudioTempel Zwolle demonstreert Naim Audio op zaterdag 19 februari

Dealer AudioTempel in Zwolle organiseert op zaterdag 19 februari a.s. een demonstratie van apparaten van de Engelse fabrikant Naim Audio. In verschillende ruimtes kan een belangstellende nader kennis maken met de speelklaar opgestelde producten van Naim Audio. Er zal ook een merkenexpert aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

Naim Audio in het zonnetje bij AudioTempel in Zwolle

Aankomende zaterdag 19 februari kunnen belangstellenden in de geheel nieuwe winkel van AudioTempel in Zwolle kennis maken met het assortiment van Naim Audio. Op diverse plekken in de winkel staan producten opgesteld van het roemruchte merk uit Salisbury UK. Een merkexpert zal aanwezig zijn om de producten te demonstreren en vragen te beantwoorden over aansluiting en plaatsing.

Lees ook het verslag van ons bezoek aan AudioTempel in Zwolle.

Naim Mu-so 2nd Gen.: draadloze luidsprekers

“Op zoek naar goed geluid, maar beperkt in je ruimte? Laat je dan verrassen door de gelauwerde Mu-so en Mu-so Qb 2nd Generation. Winnaars van diverse Awards.

Door de prachtige afwerking zijn ze zelfs in stand-by een lust voor het oog, het feest begint natuurlijk pas echt als je geniet van streaming muziek in Hi-Res geluidskwaliteit. We laten het je graag horen,” aldus AudioTempel.

Naim Uniti Series

Op zoek naar een krachtige oplossing om te combineren met een set passieve luidsprekers? De Naim Uniti serie is volledig in Groot-Brittannië ontworpen en gebouwd en voorzien van de laatste technologie met ondersteuning voor diverse streamingdiensten en draadloze technologie. De ingebouwde HDMI aansluiting zorgt voor het beste geluid uit een TV.

De intuïtieve bediening via App of afstandsbediening geeft de volledige controle over het apparaat. Kortom Uniti is de spil in elke woning als het aankomt op hoogwaardige geluidskwaliteit.

Naim XS en Classic

De echte connaisseur kiest voor losse componenten, want dit geeft je de mogelijkheid om zelf te combineren. Graag neemt AudioTempel de luisteraar mee naar de wereld van losse geïntegreerde versterkers, netwerkspelers en voedingen.

Wat zijn de verschillen in mogelijkheden en geluidskwaliteit? AudioTempel gaat dat zaterdag 19 februari a.s. laten horen in de grote en comfortabele luisterkamer. Sit back and relax!

Demonstratie Naim bij AudioTempel: waar en wanneer?

Belangstellenden kunnen op deze dag vrij inlopen en hoeven hiervoor geen afspraak te maken. Het adres van de winkel is Sassenstraat 25 te Zwolle. Parkeren kan op vijf minuten loopafstand op diverse locaties. De demonstratie duurt van 10.30 uur tot 17.00 uur.

MERK

EDITORS' CHOICE