PUUR avd presenteert Masterclass, a Swiss / Dutch alliance

Redactie Hifi.nl | 24 februari 2022 | Fotografie Fabrikant

Audiodealer PUURavd heeft een luistershow aangekondigd waarbij producten uit Zwitserland en Nederland centraal zullen staan. Belangstellenden kunnen luisteren naar de Goldmund Prana, een actief luidsprekersysteem, dat het muzieksignaal wireless krijgt aangeleverd uit een Pink Faun 2.16 Ultra streamer die voorzien zal zijn van een stroomkabel van Ikigai. 

Masterclass, a Swiss / Dutch alliance

“Na het overweldigende succes van onze deelname aan het Dutch Audio Event van oktober 2021, en de daaruit voortvloeiende upgrade van het Goldmund Satya systeem met de Pink Faun 2.16 Ultra streamer en Ikigai Kangai-S powercord bij onze klant in Rotterdam (lees hier het verslag) hebben wij besloten om zaterdag 12 maart aanstaande deze unieke producten nogmaals in het zonnetje te zetten. Dat doen we deze keer weer met de kleinere broer, de Goldmund Prana."

Tijdens het event zijn ontwerpers Jord Groen (Pink Faun) en Jeffrey Dam (Ikigai Audio) aanwezig om u mee te nemen in de filosofie en technische achtergrond van deze prachtige high-end audio producten.

Wij organiseren die zaterdag in totaal vier sessies van elk 1,5 uur voor maximaal 12 personen.

Uiteraard zijn er, als u van ons gewend bent, heerlijke hapjes en drankjes om deze bijzondere ‘Masterclass’ optimaal te begeleiden.

Tot zaterdag 12 maart, met muzikale groet,”

Robert & Daan

Tijdsloten: 'Masterclass, a Swiss / Dutch alliance'

Belangstellenden kunnen zich inschrijven via deze website.

1e sessie 10:00 uur - 11.30 uur
2e sessie 12:00 uur - 13.30 uur
3e sessie 14:00 uur - 15.30 uur
4e sessie 16:00 uur - 17.30 uur


EDITORS' CHOICE