NIEUWSDaudio

Nieuwe website Daudio

Redactie Hifi.nl | 07 maart 2022 | Daudio

Daudio, de Nederlandse fabrikant van dipoolluidsprekers, heeft sinds kort een gloednieuwe website. Naast een berg aan informatie over hun aanbod aan open dipolen vind je er onder meer een uitgebreide onderbouwing van het Waarom van precies dat type speaker.

Daudio is een continue doorontwikkeling van "een innovatieve co-creatie met ’s werelds beste ontwerpers, met als doel een zo natuurlijk mogelijk klinkende luidspreker te creëren". Je leest er meer over in de sectie “Hoe Daudio Ontwikkelt” op www.daudio.nl/ontwikkeling

Daarnaast zijn er de interessante Daudio 3x3 Audio Stappenplan video’s, bedoeld om je te ondersteunen in het analyseren en stapsgewijs verbeteren van jouw audioset. Kortom, een mooie modern opgebouwde site met veel informatie over de luidsprekers van Daudio, hun apparatuur en de akoestiekdienstverlening van deze partij.  

Kijk voor meer informatie op daudio.nl. Gaan wij ondertussen aan de slag met de M2 van Daudio om op korte termijn de inspanningen van de Nederlandse fabrikant met een uitgebreide review te ondersteunen.

MERK

EDITORS' CHOICE