NIEUWS

Huawei FreeBuds Pro 2: de ultieme True Sound luisterervaring volgens Huawei

Het Chinese Huawei lanceert vandaag de Huawei FreeBuds Pro 2, een nieuwe generatie volledige draadloze in-ear hoofdtelefoon die een superieure luisterervaring zou moeten bieden. De expertise en ervaring van Huawei op het gebied van True Wireless (TWS) audio hebben geresulteerd in een nieuw topmodel waarmee gebruikers de ware schoonheid van audio ervaren, aldus Huawei. De koper kan kiezen uit drie verschillende kleuren.

Huawei FreeBuds Pro 2

De FreeBuds Pro 2 van het Chinese Huawei beschikken over een uniek 'Ultra-hearing True Sound Dual Driver'-systeem dat op intelligente wijze twee drivers in perfecte harmonie laat samenwerken voor uitstekende audioprestaties. Het maakt gebruik van een planair diafragma, doorgaans alleen beschikbaar in veel duurdere oordopjes, dat heldere en nauwkeurige hoge tonen en boventonen produceert. Een dynamische driver met vier magneten zorgt voor midden- en lagere frequenties die garant staan voor een krachtige bas. Het resultaat is een breed audiobereik, van 14 Hz tot 48 kHz, met nauwkeurige geluidsdetails. De Huawei Freebuds Pro 2 zijn overigens in samenwerking met het Franse audiobedrijf Devialet ontwikkeld.

De 'Triple Adaptive EQ' technologie van de Huawei FreeBuds Pro 2 kan het geluid automatisch afstemmen op de structuur van het gehoorkanaal, de positie van de oordopjes en het volume, dat realtime zorgt voor een gepersonaliseerd geluid. In combinatie met het LDAC hoge-resolutie audiocodec protocol wordt de audio verder geoptimaliseerd voor een ultra-high definition luisterervaring. Met de HWA en Hi-Res Audio Wireless certificeringen zorgen de Huawei FreeBuds Pro 2 ervoor dat gebruikers geluid op de best mogelijke manier ervaren, ongeacht waar ze zijn of met welk volume ze muziek afspelen.

Huawei FreeBuds Pro 2: toonaangevende ruisonderdrukking

Huawei FreeBuds Pro 2 bieden gebruikers geavanceerde actieve ruisonderdrukking. In vergelijking met zijn voorganger verhoogt het 'Triple Mic ANC System' de gemiddelde diepte van ANC met een toonaangevende 15%. Tegelijkertijd stelt de ‘Intelligent Dynamic ANC 2.0’ nauwkeurig de externe geluidsomgeving vast en selecteert een geschikte ruisonderdrukkingsmodus om ruis te elimineren voor optimaal luistergenot. Zo wordt wind- en omgevingsgeruis in bijvoorbeeld een vliegtuig of op de fiets verminderd dankzij het nieuwe verborgen winddichte ontwerp.

De nieuwe Pure Voice ruisonderdrukkingstechnologie van Huawei FreeBuds Pro 2 maakt heldere en stille telefoongesprekken mogelijk. Het is gebaseerd op een 4-Mic Call Noise Cancellation systeem in combinatie met het exclusieve Deep Nural Network (DNN) ruisonderdrukking algoritme van Huawei. Dit zorgt ervoor dat menselijke stemmen nauwkeurig worden opgevangen en tegelijkertijd de ruisonderdrukking wordt verbeterd, zodat gebruikers een heldere geluidskwaliteit ervaren voor spraak – of videogesprekken ongeacht waar ze zijn.

Huawei FreeBuds Pro 2: slimmere audioverbindingen voor meer gemak

Huawei FreeBuds Pro 2 biedt een naadloze verbinding met twee apparaten voor het automatisch schakelen tussen gesprekken. De dubbele verbindingsfunctie werkt samen met smartphones, tablets, pc’s en wearables van Huawei en met apparaten voor Android, iOS en Windows smart[1]systemen.?In het ‘Audio Connection Centre’ zien gebruikers de laatste tien apparaten waarmee de oordopjes waren verbonden om gemakkelijk opnieuw connectie te maken. Huawei FreeBuds Pro 2 zijn ook automatisch detecteerbaar op het Super Device scherm van Huawei PC's, tablets en telefoons en zijn eenvoudig via drag and drop aan te sluiten.

Huawei FreeBuds Pro 2: allround prestaties

Huawei FreeBuds Pro 2 zijn klein maar krachtig. Ze zijn uitgerust met een batterij voor een lange levensduur. Met ANC geactiveerd is dat maximaal vier uur en in totaal van 18 uur met de oplaad- en transportdoos. Als ANC is uitgeschakeld, bedraagt de luisterduur 6,5 uur en in totaal 30 uur met de doos.

Voor mobiele gebruikers ondersteunen de Huawei FreeBuds Pro oordopjes met behulp van de oplaaddoos ook omgekeerd opladen via telefoon of tablet. Bovendien zijn de Huawei FreeBuds Pro 2 IP54 spatwaterdicht, zodat regen en zweten geen invloed hebben op de prestaties van de oortjes Huawei FreeBuds Pro 2

Geniet van een hoogwaardige muziekervaring in alle omstandigheden met Huawei Music. Huawei Music biedt ook op maat gemaakte audio-effecten die exclusief zijn gemaakt voor de Huawei FreeBuds Pro 2, zodat gebruikers de volledige kracht van Huawei's nieuwste oortjes ervaren.

Huawei FreeBuds Pro 2: prijzen en leveringsinformatie

Huawei FreeBuds Pro 2 zijn beschikbaar in de kleuren: Silver Frost en Ceramic White en de nieuwste kleur Silver Blue. Huawei FreeBuds Pro 2 zijn verkrijgbaar vanaf 13 juli 2022 voor 200 euro.

Dan is er nog een pre-order actie van 29 juni tot en met 12 augustus: bestel de Huawei FreeBuds Pro 2 en ontvang gratis een Huawei Band 7 wearable t.w.v. 60 euro. Beschikbaar bij de Huawei Store, Amazon, Bol.com, Belsimpel, Coolblue, BCC en MediaMarkt.EDITORS' CHOICE