House Of Marley Redemption ANC 2: in-ears voorzien van ANC en gemaakt van gerecyclede grondstoffen

Audiomerk House Of Marley heeft de Redemption ANC 2 draadloze in-ear hoofdtelefoon gelanceerd. De Redemption ANC 2 is voorzien van Active Noise Cancelling (ANC) en de lancering valt samen met de lancering van een iOS- en Android-compatibele app om het bronapparaat te koppelen met de Redemption ANC 2 voor een gepersonaliseerd geluidsprofiel en volledige controle over tal van bedieningselementen. De koper kan kiezen uit een uitvoering in zwart of wit.

House Of Marley Redemption ANC 2

De nieuwste in-ears van House Of Marley maken volgens de ontwerpers niet alleen indruk met de eersteklas geluidservaring en de handige bedieningselementen. Met het waterdichte bamboeontwerp en de milieuvriendelijke gerecyclede materialen in de oortelefoons en verpakking, vat House Of Marley naar eigen zeggen opnieuw zijn liefdevolle bedrijfsfilosofie samen met een focus op duurzaamheid en milieubescherming. De in-ears is verkrijgbaar in de online shop van House of Marley en zal naar verwachting vanaf medio juli verkrijgbaar zijn bij MediaMarkt voor een prijs van net geen 180 euro.

House Of Marley Redemption ANC 2: nieuwe iOS en Android app

De nieuwe iOS- en Android-app van House Of Marley biedt muziekliefhebbers nu een zeer persoonlijke luisterervaring. In de app kan het geluidsprofiel volledig worden aangepast via EQ, kunnen koppelingsnamen worden toegewezen en kunnen door de gebruiker gedefinieerde aanraakbedieningen worden ingesteld. De app biedt ook snelle toegang tot gebruikershandleidingen en firmware-updates. Ook bij het telefoneren zorgt de Redemption ANC 2 voor geluid op het hoogste niveau. Het is uitgerust met zes krachtige microfoons voor een uitzonderlijk heldere oproepakoestiek en biedt actieve ruisonderdrukking (ANC) en een echo-onderdrukkingsfunctie.

House Of Marley Redemption ANC 2: water- en zweetbestendig en draadloos op te laden

De oordopjes zijn ontworpen om een actieve levensstijl bij te houden en zijn IPX5-water- en zweetbestendig. De opberg- en transportdoos kan draadloos worden opgeladen door hem op een willekeurig oplaadstation te plaatsen.

De Redemption ANC 2 biedt een ergonomische pasvorm en zachte gel-oordopjes in drie maten voor een perfecte en een veilige pasvorm. In eerste instantie is alleen een zwarte uitvoering leverbaar. Later zal een crèmekleurige uitvoering worden toegevoegd.

House Of Marley Redemption ANC 2: zoveel mogelijk gemaakt van duurzaam materiaal

De oortelefoons zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen. Zo zijn ze vervaardigd met behulp van FSC-gecertificeerd bamboe, hulpbronnenbesparend en duurzaam houtvezelcomposiet en gerecycled plastic. De verpakking is vrij van plastic en recyclebaar. De gebruikte materialen, zoals REWIND-stof of REGRIND-siliconen, worden ook gebruikt in alle andere audioproducten van het merk.

House Of Marley Redemption ANC 2: kenmerken en eigenschappen

 • Gebruik van gerecyclede, duurzame materialen; plasticvrije, recyclebare verpakking
 • Actieve ruisonderdrukking (ANC) met Ambient Mode-functie voor flexibele ruisonderdrukking
 • Zesvoudige microfoontechnologie met ANC en echo-ruisonderdrukking
 • Zes uur speeltijd of tot 24 uur in combinatie met de opbergdoos (tevens power bank)
 • Bedieningselement met aanraakbediening garandeert eenvoudig schakelen tussen afspelen, pauzeren en overslaan, evenals eenvoudig beheer van oproepen
 • USB-C snellaadtechnologie (15 minuten = 2 uur speeltijd)
 • Bluetooth met een bereik van 20 meter
 • Waterbestendig ontwerp (IPX5)
 • Marley-app voor iOS en voor Android voor het instellen van EQ, ANC-sterkte, koppelnamen, evenals andere aangepaste bedieningselementen en firmware-updates.
 • Draadloos oplaadetui
 • Drie maten siliconen oordopjes (S, M, L)

EDITORS' CHOICE