Audiodealer Audio Artistiek is present op Wonen & Co Beurs van 15 t/m 18 sept. a.s. in Groningen

Redactie Hifi.nl | 09 september 2022 | Fotografie Fabrikant

Van donderdag 15 t/m zondag 18 september 2022 zal de Wonen & Co Beurs plaatsvinden in de MartiniPlaza in Groningen. Audiodealer Audio Artistiek zal op deze beurs aanwezig zijn, hoewel Wonen & Co niet echt een audiobeurs is. Fijnklinkende audio hoort natuurlijk bij fijn en comfortabel wonen, dus het is eigenlijk niet zo gek dat audioapparatuur wordt gepresenteerd op een beurs die wonen als thema heeft.

Audio Artistiek is present op Wonen & Co Beurs 2022

Wonen & Co presenteert zichzelf als de inspiratiebeurs voor thuis. Op de beurs wordt zo ongeveer alles gepresenteerd met een relatie tot wonen, van bedden tot de betere koffiemachines, van bestrating tot fraaie boekenkasten, van bubbelbaden tot sieraden, enzovoort.

Audiodealer Audio Artistiek heeft een stand op de wonen & Co Beurs van 300 m2. Audioapparatuur is immers onderdeel van fijn wonen. Het portfolio van Audio Artistiek bestaat o.a. uit de merken Acoustic Signature NEO, Audio Physic, Bel Canto, Burmester, Cambridge, Dynaudio, Elac, Fyne Audio, NAIM, New Horizons, Panasonic, Paradigm en Thorens. Wie even klaar is met beddengoed, keukenservies en tuinmeubelrs, kan op een ongedwongen wijze kennis gaan maken met het portfolio van Audio Artistiek door de stand van Audio Artistiek te bezoeken.

Meer weten? Kijk dan op de website van Wonen & Co Beurs of op de website van Audio Artistiek.EDITORS' CHOICE