NIEUWS

Edifier W240TN: scherpgeprijsde draadloze in-ears met ANC

Sinan Kökbugur | 21 september 2022 | Fotografie Fabrikant

Edifier heeft de W240TN gelanceerd, een volledig draadloze in-ear hoofdtelefoon voorzien van Active Noise Cancelling (ANC) en twee drivers per oordopje. De fabrikant belooft een goede accuduur en ze kosten maar 80 euro.

Edifier W240TN:volledig draadloze in-ears met dual drivers en ANC

De markt van draadloze in-ear hoofdtelefoons is overvol. Dus een fabrikant moet iets doen om op te vallen. Edifier heeft zijn model W240TN voorzien van ANC, Bluetooth 5.3, dual drivers en een leuke prijs voor dit alles.

Om met de drivers te beginnen, iedere oordop heeft een zes milimeter tweeter en een tien millimeter woofer aan boord. Edifier belooft een breed geluidsveld en behoud van delicate details, zelfs bij een hoog volume. De hybride ANC-functies stellen gebruikers in staat om ongewenste geluiden te blokkeren en zich te concentreren op de muziek waar ze vrolijk van worden.

In tegenstelling tot de meeste concurrenten zijn de oordopjes voorzien van de nieuwste Bluetooth 5.3-technologie die niet alleen een indrukwekkend lage latentie biedt (die nog verder kan worden verminderd via een speciale 'Game'-modus), maar er ook consequent voor zorgt dat gebruikers zich nooit ver van hun favoriete geluiden voelen.

Met een compacte oplaadcase biedt de W240TN 8,5 uur speeltijd en nog eens 17 uur via de oplaadcase, waardoor onnodige onderbrekingen door een lege accu tot het verleden behoren (met ANC ingeschakeld zijn voornoemde tijden iets korter). Gebruikers kunnen bovendien genieten van kristalheldere telefoongesprekken dankzij de innovatieve AI DNN Adaptive Call Noise Reduction-technologie – deze blokkeert ongewenste geluiden en richt zich op jouw stem.

De W240TN bevat ook een reeks ergonomische functies. Voor degenen die een drukker leven leiden, bijvoorbeeld naar muziek luisteren in de sportschool of terwijl ze aan het hardlopen zijn, zijn de oordopjes IP55-gecertificeerd, hetgeen betekent dat ze waterbestendig en zweetbestendig zijn. Dan is er ook Edifier's indrukwekkende AI-ruisonderdrukkingstechnologie, waarmee gebruikers kunnen genieten van heldere en levensechte gesprekken zonder dat externe ruis storend is. Om de veiligheid te garanderen terwijl je naar je favoriete artiesten luistert of een oude vriend belt, wordt de W240TN ook geleverd met een optionele 'Ambient Mode' die is ontworpen om omgevingsgeluiden (zoals automotoren, omroepers of blaffende honden) door te laten sijpelen tijdens het luisteren.

Ontworpen om de moderne individu bij te houden, die druk bezig van de ene situatie in de de andere overgaat, is de W240TN ook compatibel met de Edifier Connect-app - deze biedt smartphonegebruikers de mogelijkheid om hun oproepinstellingen, EQ-niveaus, ANC-modus en meer aan te passen met een tik van de vinger. Aangezien delicate aanraakgevoelige knoppen niet altijd even goed werken zijn de W240TN uitgevoerd met handige drukknoppen, zodat je gemakkelijk de controle behoudt.

Voor minder dan 80 euro is de W240TN volgens de fabrikant een zeer concurrerende optie voor audioliefhebbers met een beperkt budget en zijn ze een waardevolle toevoeging aan het portfolio van audioproducten van Edifier. 

Edifier W240TN: prijs en leveringsinformatie

De Edifier W240 TN kost net geen 80 euro en is exclusief te koop op Bol.com. De koper krijgt een viertal pasvormen meegeleverd.

Weer weten? Kijk dan op www.edifier.nl.EDITORS' CHOICE