NIEUWSDual

Dual CS 329: speelklare volautomatische draaitafel

Sinan Kökbugur | 23 november 2022 | Fotografie Fabrikant | Dual

Draaitafelmerk Dual heeft de CS 329 uitgebracht, een volautomatische draaitafel die speelklaar wordt geleverd inclusief element en stofkap. Het afspelen van een plaat wordt zo heel gemakkelijk gemaakt.

Dual CS 329

Als volautomaat biedt de CS 329 van Dual en groot bedieningsgemak aan de gebruiker. De toonarm draait, gaat omlaag en omhoog met een druk op de knop. Je hoeft dus alleen maar de plaat op te zetten en op de startknop te drukken. Oh, wel even het juiste toerental en de juiste diameter van de plaat kiezen zodat de naald op de juiste positie wordt gezet. Overigens kan de arm ook handmatig worden bediend.

De aandrijving van het aluminium draaiplateau (met rubberen mat) gaat met een riem en een gelijkstroommotor. De CS 329 wordt geleverd inclusief stofkap en een element van Audio-Technica van het type AT 91. De naalddruk is niet regelbaar, dus de CS 329 is niet de draaitafel voor gebruikers die alles zelf willen afstellen of elementen willen kunnen wisselen. Ook de signaalkabel zit vast en is niet verwisselbaar. De ingebouwde phono-versterker kan wel naar keuze aan of uitgezet worden. De CS 329 heeft een externe voeding. Het MDF chassis staat op elastomeer voeten met een diameter van 62 millimeter.

Dual CS 329: prijs en leveringsinformatie

De Dual CS 329 heeft een adviesprijs van net geen 400 euro.


EDITORS' CHOICE