Luistershow met McIntosh, B&W en Lumin op 10 en 11 dec. a.s. bij Hobo Hifi in Den Haag

Redactie Hifi.nl | 05 december 2022 | Fotografie Fabrikant

Audiodealer Hobo Hifi in Den Haag organiseert een echte High End Show in het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 december 2022. Deze twee dagen zal de ruime winkel aan de Haagse Loosduinseweg in het teken staan van een wel zeer uniek 'cost no object' audiosysteem, waarin iconische merken en producten versmelten tot een compromisloos geheel.

De absolute topklasse van echte high end audiomerken als McIntosh, Bowers & Wilkins, Lumin en AudioQuest zullen volgens Hobo Hifi samen zorgen voor een onvergetelijke sensatie voor het gehoor, hoewel het uiterlijk van de producten in kwestie ook al voor vervoering zorgen. De specialisten van Hobo Hifi hebben deze set met zorg samengesteld en hebben hiermee echt een unicum te bieden tijdens het showweekend, waarvan de toegang natuurlijk gratis is.

Wat gaat Hobo Hifi in Den Haag neerzetten?

McIntosh MC3500 MKII mono buizen eindversterkers (€ 39.980,- per set), de enige set in Nederland!

Het ultieme eerbetoon aan de originele McIntosh MC3500 eindversterker uit 1968-1971, die de generatie van toen van geluid voorzag tijdens het beroemde Woodstock festival in 1969. De hernieuwde versie staat garant voor maar liefst 350 Watt vermogen per eindversterker, afkomstig van maar liefst acht EL509S high power output buizen. Ondanks de optische knipoog naar het origineel, is de MC3500 MKII natuurlijk geheel up-to-date waar het gaat om moderne technieken en beveiligingen, zoals verwacht mag worden van dit iconische merk.

McIntosh C53 voorversterker (€ 10.490,-)

Een klankmatig perfecte partner voor de eindversterking is natuurlijk de McIntosh C53 voorversterker, met daarin de inmiddels veelgeprezen DA2 module voor digitale verbindingen, Veel aansluit- en bedieningsgemak, maar vooral perfecte verwerking van zowel analoge als digitale signalen.

Lumin X1 streamer (€ 13.499,-)

Bij topklasse versterking hoort een topkwaliteit bron. De Lumin X1 biedt het beste dat het merk te bieden heeft, voorzien van een compromisloos design. Volledig Dual Mono opgebouwd, een dikke, geheel CNC-gefreesde behuizing, een externe voeding en een keur aan onderdelen van ultieme kwaliteit zorgen ervoor dat elke noot en ieder detail uit de muziek wordt gehaald.

Bowers & Wilkins 803 D4 luidsprekers (€ 22.500 per set)

Even iconisch zijn natuurlijk de 800 D4-serie luidsprekers van Bowers & Wilkins. De B&W 803 D4 sluiten naadloos aan bij de overige delen van deze set en laten met hun verfijnde technieken ieder detail met verve horen. Vol, dynamisch, precies en vooral ook verslavend lekker in combinatie met McIntosh en Lumin.

AudioQuest Mythical Creatures en Storm bekabeling

Om de stroom- en audiosignalen perfect over te brengen, kiest HOBO hifi voor een combinatie van diverse topklasse AudioQuest kabels. Zo worden er AudioQuest Firebird interlinks en luidsprekerkabels ingezet. Voor de stroomvoorziening zorgen Hurricane netkabels en een bijpassend netfilter uit de AudioQuest Niagara-serie. Ook worden er AudioQuest netwerkkabels gebruikt, die met een Silent Angel Bonn8/ Forester/ Bastei switch-combinatie zijn verbonden.

Luistershow bij Hobo Hifi: waar en wanneer?

Al met al zorgt bovenstaand hifisysteem voor een unieke luisterervaring van formaat. Je bent van harte welkom op zaterdag 10 december tussen 10:00 uur en 17:00 uur of op zondag 11 december tussen 12:00 uur en 17:00 uur.

HOBO hifi Den Haag
Loosduinseweg 679 - 685
2571 AL Den Haag


EDITORS' CHOICE