NIEUWSAudioZaal

Luistershow bij AudioZaal met Cyrus en Monitor Audio van dond. 26 t/m zat. 28 jan. a.s.

De in Utrecht gevestigde audiodealer AudioZaal zal vanaf donderdag 26 januari t/m zaterdag 28 januari a.s. versterkers van de Britse audiofabrikant Cyrus Audio demonstreren samen met luidsprekers van de eveneens Britse luidsprekerfabrikant Monitor Audio. Er zullen verschillende digitale en analoge bronnen worden aangesloten en op verzoek kunnen ook nog andere luidsprekers en versterkers worden gedemonstreerd. Kortom, voor elk wat wils.

Cyrus Audio en Monitor Audio in het zonnetje bij Audiozaal in Utrecht

Vanaf 26 januari (koopavond) t/m 28 januari a.s. heeft de Utrechtse audiodealer AudioZaal de eerste productshow van het jaar, mede in het kader van het tienjarig bestaan van AudioZaal. De voorversterker de Cyrus Classic Pre en eindversterker Cyrus Stereo 200 worden voor het eerst aangesloten op de Monitor Audio Platinum PL100 3de generatie.

Lees ook onze recensie over de Cyrus Classic Pre en Stereo 200.

AudioZaal gaat verschillende digitale en analoge bronnen gebruiken, zoals de Lumin U2 mini, Cyrus CD-T XR en de Thorens TD1500. Alles wordt met elkaar verbonden met kabels van Wireworld, type Platinum Starlights en Eclipsen.

Maar dat is niet alles, want op verzoek is het mogelijk om de KEF Reference Model 1 aan te sluiten. AudioZaal heeft naast bovenstaande modellen van Cyrus ook de Cyrus I7 XR in huis die zal spelen met Dynaudio Special Forty, de Monitor Audio Gold 100 of een luidspreker naar keuze van de belangstellenden.

De inloop is vrij. Parkeren kan op de Maliebaan.

Adres en contactgegevens AudioZaal

AudioZaal
Nachtegaalstraat 72
3581 AM Utrecht

Tel.: 030 - 889 8500
E-mail: info@audiozaal.com
Website: https://audiozaal.com/


EDITORS' CHOICE