Luistershow bij A Tube High Fidelity met Sonus faber en Audio Research op zat. 28 jan. a.s.

Op zaterdag 28 januari a.s. organiseert de in Almere gevestigde audiodealer A Tube High Fidelity een luistershow met luidsprekers van Sonus faber en versterkers van Audio Research. Er zullen maar liefst vier luisterruimtes gebruikt worden om verschillende sets aan belangstellenden te laten horen. Aanmelden is niet verplicht maar wordt wel op prijs gesteld.

Luistershow zaterdag 28 januari a.s. met Sonus faber en Audio Research

A Tube High Fidelity trapt 2023 goed af met zijn eerste show van het jaar. Zaterdag 28 januari a.s. wordt groots uitgepakt met Sonus Faber en Audio Research. Van beide merken is een grote hoeveelheid demoapparatuur beschikbaar. Maar liefst vier kamers staan in het teken van de merken. Meer informatie is te vinden op de website van A Tube High Fidelity.

Om een tipje van de sluier op te lichten, van Sonus Faber zullen de modellen uit de productlijnen Lumina, Sonetto, Olympica Nova en de actieve Omnia luidspreker worden gedemonstreerd. Van Audio Research zal een voor-eind combinatie opgesteld staan op de Jubilee speakers, t.w. twee REF160 mono's, een REF80 eindversterker en een LS28E voorversterker. Ook de relatief nieuwe geïntegreerde versterker i50 van Audio Reserach zal worden gedemonstreerd.

Aanmelden is niet noodzakelijk maar geniet wel de voorkeur. De apparatuur en de koffie staan klaar.

Adres en contactgegevens A Tube High Fidelity

A Tube High Fidelity
Televisieweg 60
1322 AM, Almere
Tel. 036 – 3333 041
E-mail: info@atube-highfidelity.nl
Website: https://www.atube-highfidelity.nl/


EDITORS' CHOICE