NIEUWSArtSound

ArtSound Smart Zone 4 Amp: multiroom streamer en versterker die vier ruimtes van stereogeluid kan voorzien

Het Belgische ArtSound heeft de Smart Zone 4 Amp gelanceerd, een krachtige streaming versterker voor vier zones. Vier kamers kunnen dus tegelijkertijd van stereogeluid worden voorzien. De Smart Zone 4 Amp is bedoeld voor inbouw en kan op allerlei manieren worden ingezet.

ArtSound Smart Zone 4 Amp

De nieuwe ArtSound Smart Zone 4 Amp is gericht is op de grotere particuliere en professionele installaties. Met een vermogen van 2 x 60 Watt aan acht Ohm of 2 x 105 Watt aan vier Ohm per zone is de Smart Zone 4 Amp volgens de ontwerpers in staat om elk type luidsprekers aan te sturen, d.w.z. van de opbouwluidsprekers in de woonkamer tot de inbouwluidsprekers in de badkamer.

De Smart Zone 4 Amp bouwt verder op hetzelfde platform van de andere ArtSound Smart-producten. Alle huidige en toekomstige ArtSound Smart-producten kunnen dus perfect met elkaar samenwerken. Bediening gaat met een .makkelijk te gebruiken app die de deuren opent naar de wereld van de muziek streaming, inclusief internetradio, muziekdiensten zoals Spotify, Tidal, Deezer, Qobuz en nog veel meer. En dit niet voor één enkele zone, maar tot vier individuele zones. Meerdere SMART ZONE 4 AMP’s kunnen gebruikt worden in eenzelfde installatie.

Ook op vlak van connectiviteit is alles maal vier: per zone zijn aanwezig een analoge cinch in- en uitgang, een optische ingang, een coaxiale uitgang en een USB-ingang. Hiernaast zijn nog master ingangen voor analoog cinch en digitaal coaxiaal en optisch.

ArtSound wil naar eigen zeggen met de Smart- producten een betaalbaar, betrouwbaar en open multiroom alternatief aanbieden met voor de consument een uitmuntende geluidskwaliteit en intuïtieve bediening, en voor de installateur een eenvoudig te installeren systeem. Met de vrij beschikbare API wilt ArtSound zichzelf compatibel maken met zoveel mogelijk smart home systemen van externe partijen.

De Smart Zone 4 Amp is per direct beschikbaar voor net geen 2.000 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE