Wide Screen Audio geeft op 12 febr. a.s. masterclass platenspeler-elementen met Audio Technica op de Wilson Audio Alexia V

De in de Belgische stad Gent gevestigde audiodealer Wide Screen Audio zal op zondag 12 februari a.s. een luistershow in de vorm van een masterclass organiseren ter demonstratie van de platenspelerelementen van het Japanse Audio-Technica. Een set luidsprekers van het Amerikaanse Wilson Audio type Alexia V zal de lucht in beweging brengen. De toegang is gratis maar inschrijving is gewenst omdat het aantal plaatsen beperkt is. 

Masterclass Audio-Technica platenspelerelementen bij Wide Screen Audio

“Ontdek alles wat u altijd al had willen weten over de verschillen tussen platenspelernaalden. Tijdens onze masterclass op zondag 12 februari a.s. demonstreert Sven Van Laere van Audio-Technica elementen binnen verschillende prijsklassen, en wel op het neusje van de zalm aan luidsprekers: de nieuwe en exclusieve Wilson Audio Alexia V. Dit alles zal worden aangestuurd met Moon-versterking, in het bijzonder door twee maal de Moon 860A V2 in mono.

We beginnen de namiddag met Michael Huigen van Reference Sounds, importeur van Wilson Audio. Hij zal ons in detail laten kennismaken met Wilson Audio, meer specifiek met het allernieuwste paradepaardje van Wilson Audio, de Alexia V.

Daarna beluisteren we onder begeleiding van Sven Van Laere verschillende elementen voor platenspelers startend van een eenvoudige moving magnet tot de top moving coil van Audio Technica, de ART-1000.

We zoomen onder meer in op de verschillende cuts van diamanten en de opbouw van cantilevers. De Alexia V zijn de uitgelezen luidsprekers om deze verschillen op te horen. Een feest voor het oor,‚ÄĚ aldus de uitnodiging van Wide Screen Audio.

Planning: Masterclass zondag 12 februari 2023 

  • 13:00 - 13:30 uur: introductiedemo Wilson Audio Alexia V door Michael Huigen
  • 13:45 - 15:15 uur: masterclass moving magnet elementen voor platenspelers door Sven Van Laere
  • 15:30 - 16:00 uur: diepgaande Wilson Audio demo deel 2 door Michael Huigen
  • 16:15 - 17:00 uur: masterclass moving coil elementen voor platenspelers door Sven Van Laere

Belangstellenden kunnen zich via deze link inschrijven.

Adres en contactgegevens Wide Screen Audio

Wide Screen Audio
Zwijnaardsesteenweg 75
9000 Gent ‚Äď Belgi√ę
Tel +32 (0)9 3 916 916
E-mail: info@widescreenaudio.be


EDITORS' CHOICE