NIEUWSOvergaauw

De techniek van platenspelers uitgelegd tijdens workshop bij Overgaauw op dond. 23 febr. a.s.

Redactie Hifi.nl | 22 februari 2023 | Fotografie Fabrikant

De in Leiden gevestigde audiodealer Overgaauw zal op donderdagavond 23 februari a.s. een workshop organiseren waarbij de techniek van platenspelers nader bekeken zal worden. Overgaauw heeft een veelheid van platenspelers van verschillende fabrikanten in zijn assortiment en belangstellenden zijn welkom om technische vragen te stellen of om gewoon muziek te komen luisteren en te genieten van het warme geluid van de diverse platenspelers die gedemonstreerd zullen worden. Even aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld.

Donderdagavond 23 februari a.s. om 19.15 uur workshop platenspelers bij Overgaauw

De platenspeler was de eerste bron waarmee de mensheid gemechaniseerd naar muziek kon luisteren. Platenspelers zijn er nog steeds en er is ook een zekere opleving in de waardering van platenspelers waarneembaar. Een platenspeler geeft een stukje nostalgie en tegelijkertijd een nieuwe sound die niet te evenaren is in onze digitale wereld. Want zodra de naald in de groef van het vinyl belandt, hoort de luisteraar een warm en vol geluid.Het is dan ook niet verwonderlijk dat platenspelers elke dag terrein winnen op het gebied van muziek.

Op donderavond 23 februari a.s. zal audiodealer Overgaauw vanaf 19:15 uur een workshop organiseren en platenspelers van verschillende fabrikanten voor het voetlicht brengen. “Wilt u meerdere spelers, merken en typen horen? Wilt u meer weten over tracking force, dwarsdruk, verschil in elementen en zelfs voorversterkers? Of wilt u gewoon een avondje vullen met heerlijke muziek? Het kan allemaal bij ons,” aldus de uitnodiging van Overgaauw.

Het gaat om een eigen presentatie die medewerker Dennis zal verzorgen. Ook is de winkel geopend tijdens en vlak na de workshop voor verdere vragen of vergelijk.

Parkeren kan eenvoudig bij Parkeerterrein Haagweg. Zij zetten de bezoeker voor de winkel af en halen later weer op. Ook kunt de bezoeker bij de Hoogvliet garage parkeren. Deze is op vijf minuten afstand.

Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld. Aanmelden kan via de website of door een telefoontje naar 071 - 512 68 62.

Adres en contactgegevens Overgaauw

Hi-Fi Centrum Overgaauw B.V.
Breestraat 146 – 148a
2311 CX Leiden
Tel. 071 – 512 68 62
E-mail: verkoop@overgaauw.nl
Website: https://overgaauw.com


EDITORS' CHOICE