NIEUWS

Edifier WH950NB: draadloze hoofdtelefoon met ANC, ondersteuning van LDAC en een lange speeltijd

Audiobedrijf Edifier heeft de lancering aangekondigd van de WH950NB, een draadloze over-ear hoofdtelefoon die is voorzien van Active Noise Cancellng (ANC). De gebruiker kan kiezen tussen verschillende soorten van ANC. Verder ondersteunt de WH950NB de LDAC-codec waardoor draadloos muzieksignaal niet of weinig inlevert aan resolutie.

Edifier WH950NB: draadloze over-ear hoofdtelefoon

De WH950NB van het in 1996 opgerichte Edifier is uitgerust met intelligente algoritmen voor actieve ruisonderdrukking (in het Engels “Active Noise Cancelling”) die omgevingsgeluid verwijderen. Er zijn twee actieve ruisonderdrukkingen die aan ieders behoeften voldoen. Bovendien kunnen gebruikers kiezen tussen omgevingsgeluid of windreductie in verschillende scenario's om de ideale omgeving te creëren. Wie thuis op de bank zit of in een kantooromgeving, heeft geen behoefte aan onderdrukking van windgeruis.

De WH950NB is gecertificeerd volgens zowel “Hi-Res Audio” als “Hi-Res Audio Wireless” standaarden met LDAC certificering. De hoofdtelefoon heeft een frequentiebereik dat loopt van 20 Hz tot 40 kHz en voert een hoge geluidskwaliteit uit. Of het nu gaat om het luisteren naar muziek, audioboeken / podcasts, gamen, gebruiken voor conferentiegesprekken of reizen, de Edifier WH950NB biedt uitzonderlijke niveaus van controle en audio terwijl gebruikers een selectie van zeer concurrerende functies gebruiken.

De WH950NB maakt gebruik van vier ingebouwde microfoons om goed verstaanbare spraakoproepen te garanderen. Deze microfoons zijn geïntegreerd met de audiosignaalprocessor om de stem te sturen, irritante achtergrondgeluiden te verminderen en windgeruis te onderdrukken, hetgeen een extra laag kristalheldere kwaliteit toevoegt aan de gesprekken die er het meest toe doen en dat is volgens de fabrikant een echte bonus bij het maken van belangrijke gesprekken onderweg of in een drukke kantooromgeving. Wanneer je naar muziek luistert of wordt ondergedompeld in een spannende actievolle game, is audio rijk en krachtig met een versterkte basdiepte.

De drivers van de WH950NB zijn voorzien van een composiet titanium filmdriver met een diameter van 40 millimeter die uitzonderlijk geluid levert. Het presenteert nauwkeurige natuurlijke en uitgebalanceerde audio voor alle muziekgenres.

Met de nieuwste versie Bluetooth 5.3 kan de gebruiker van het ene apparaat naar het andere apparaat overschakelen. Wie bezig is op zijn laptop kan ook heel eenvoudig een spraakoproep van een telefoon beantwoorden. De gebruiker kan verder kiezen tussen muziek-, game- en theatermodus. De muziekmodus heeft de beste instelling om te genieten van muziek. Gamemodus heeft een ultralage latentie van 80 ms, waardoor je vloeiendere, snellere en meeslependere gameplay kunt ervaren. Theatermodus is een combinatie van surround sound-functies en professioneel afgestemde EQ die is gemaakt om films of video's te bekijken.

De Edifier WH950NB heeft een snellaadtijd van 10 minuten tot 7 uur opladen en dat is volgens de fabrikant beter dan de meeste vergelijkbare hoofdtelefoons in dit assortiment op de markt. Een volledige lading van 1,5 uur geeft tot 55 uur audio zonder ANC en maximaal 34 uur afspeeltijd met ANC. Dit is de perfecte keuze voor forenzen of reizigers die zich geen zorgen hoeven te maken over het onverhoeds moeten opladen van de hoofdtelefoon.

De WH950NB is ontworpen met een geborstelde roestvrijstalen hoofdband die PVD en duurzaam eiwitleer omvat. Het ontwerp is slijtvast en volgens de fabrikant toch zeer comfortabel om te dragen. De oorkussens hebben traagschuimpads om een aangename luisterervaring te garanderen. De WH950NB is opvouwbaar en kan gemakkelijk in een rugzak of aktetas worden gedragen.

Edifier WH950NB: eigenschappen 

  • Actieve ruisonderdrukking + omgevingsgeluidsmodus
  • LDAC-codec met Hi-Res Audio & Hi-Res Wireless-certificering
  • Geavanceerde 4-Mic ENC voor de beste stemhelderheid
  • Personaliseer de EQ en selecteer verschillende muziekmodi in de Edifier Connect APP
  • Ondersteunt Google Fast Pair voor Android-gebruikers
  • In 1,5 uur volledig opladen voor minimaal 34uur speeltijd (ANC aan) / 55uur (ANC uit)
  • Snel opladen: 7 uur afspelen met slechts 10 minuten opladen
  • Dynamische driver van 40 millimeter
  • Dubbele bescherming voor veilig horen: Volume <85 dB en een stop timer
  • Opvouwbaar en lichtgewicht ontwerp. Ideaal voor dagelijks gebruik, online vergaderen en reizen

 

Edifier WH950NB: prijs en leveringsinformatie

Momenteel is de WH950NB verkrijgbaar in het zwart op de website van Bol.com voor net geen 180 euro.


EDITORS' CHOICE