Head-fi dealer (en koffiebar) Sound Kitchen organiseert voorjaarsshow op zat. 29 april en zon. 30 april a.s.

Sound Kitchen is een in Rotterdam gevestigde audiodealer gespecialiseerd in hoofdtelefoons en andere head-fi producten. Maar Sound Kitchen is ook een koffiebar. Sound Kitchen nodigt je uit voor een weekend vol goede muziek, geweldige hoofdtelefoons en fantastische koffie in haar Rotterdamse winkel met prachtig uitzicht op de Euromast. Dit weekend valt op de laatste twee dagen van deze maand april. 

Sound Kitchen head-fi winkel en koffiebar zijn afgelopen december van start gegaan en hebben nu al een blijvende indruk gemaakt op vele bezoekers. In het weekend van 29 en 30 april a.s. zet Sound Kitchen zijn deuren graag open voor iedereen. “Leer ons en onze merken kennen en geniet van onze gastvrijheid! Op zaterdag zijn we geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur en zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur,” aldus de uitnodiging van Sound Kitchen.

Wat is er zoal te zien en te horen bij Sound Kitchen? “We nodigen je uit om de wereld van in-ear monitors (IEM's) te verkennen, met merken als Westone, Etymotic, 64 Audio, FIR en Campfire Audio. We hebben de primeur met de nieuwe Hifiman Audivina studio hoofdtelefoon en Svanar in-ears en zullen ons brede assortiment Bluetooth hoofdtelefoons presenteren, waaronder de verbazingwekkende nieuwe Mark Levinson nr. 5909 en prachtige Focal Bathys. Op zoek naar full size bedrade hoofdtelefoons? Geen zorgen, we hebben onze complete lijn ‘top-of-the-range’ modellen voor je klaar staan om te proberen.

Om het nog aantrekkelijker te maken ons te bezoeken op 29 en/of 30 april, hebben we alleen gedurende deze twee dagen aanbiedingen van uiteenlopende producten.

Wij kijken er naar uit alle head-f liefhebbers en/of koffiefanaten in onze winkel te zien op 29 en 30 april om samen met ons de lente van 2023 te vieren.”

Adres en contactgegevens

Sound Kitchen
Samuel Soesmanstraat 52
3015 GL Rotterdam
Website: www.the-soundkitchen.com
E-mail: info@the-soundkitchen.com

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag 9:00 – 17:00
Zondag 10:00 – 17:00 uur


EDITORS' CHOICE