NIEUWSDenon

Denon lanceert betaalbare 8K AV-receivers AVR-S770H en AVR-S670H

De nieuwe AV-receivers van Denon zijn volgens de fabrikant geschikt voor kleine tot middelgrote thuisbioscopen. De 7.2-kanaals AVR-S770H en de 5.2-kanaals AVR-S670H bieden volgens de ontwerpers de nieuwste functies die resulteren in uitstekende prestaties, waardoor ze de ideale oplossing zijn voor veeleisende muziek- en filmliefhebbers.

Denon AVR-S770H en AVR-S670H

De Denon AVR-S770H 7.2-kanaals 8K AV-receiver combineert 3D-surroundgeluid met Dolby Atmos en DTS:X met de beeldkwaliteit van 8K-videoverwerking en creëert zo de meest enerverende bioscoopervaring voor liefhebbers. De Denon AVR-S670H is het hart van een hoogwaardig 5.2 thuisbioscoop en biedt 8K-video en high-definition surroundsound met Dolby TrueHD- en DTS HD Master Audio-decoders.

Denons nieuwste toevoegingen aan de S-serie laten volgens het persbericht luisteraars hun eerste stappen te zetten in het rijk van meeslepend home-entertainment. Zo is er de scherpte van 8K-video en de nieuwste HDMI-technologie met HDR10+, Dolby Vision en 8K/60 en 4K/120 doorvoer voor de meest levensechte thuisbioscoopervaring. Voor de muziekliefhebber is er het door Denon ontwikkelde HEOS platform voor het afspelen van muziek. Zo kunnen gebruikers muziek streamen en delen van hun favoriete online diensten zoals Spotify, Pandora, Tidal en anderen, waarbij HEOS-luidsprekers toegang bieden tot miljoenen nummers met een uitzonderlijke geluidskwaliteit in één kamer of door het hele huis.

De fabrikant belooft een eenvoudige setup. De setup-assistent van Denon biedt duidelijke, stapsgewijze instructies zodat de gebruiker gemakkelijk aan de slag kan, en de Audyssey MultEQ-kamercorrectietechnologie optimaliseert de luisterervaring in de luisterruimte voor verbluffende audioprestaties.

De AVR-S770H AVR en AVR-S670H AVR kunnen online worden besteld op Denon.com en bij geselecteerde erkende dealers van Denon voor respectievelijk 779 euro en 679 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE