Monitor Audio Hyphn voor het voetlicht op 30 sept. a.s. bij Poulissen Audio Video Center

Op zaterdag 30 september 2023 organiseert de in Roermond gevestigde audiodealer Poulissen Audio Video Center samen met Monitor Audio Nederland een doorlopende demonstratiedag. Maak nader kennis met de nieuwste Monitor Audio luidsprekers. Het vlaggenschip Hyphn zal luisterklaar opgesteld staan, maar ook een aantal andere modellen. De inloop is vrij.

Monitor Audio bij Poulissen

Op zaterdag 30 september a.s. zullen productspecialisten Mark den Hertog en Lex van ’t Hoenderdaal van Monitor Audio Nederland bij Poulissen aanwezig zijn om vragen van belangstellenden te beantwoorden. Bezoekers van de luistershow kunnen kennismaken met het vlaggenschip Hyphn, het absolute topmodel en zoals Monitor Audio het zelf noemt “de meest ambitieuze, technisch geavanceerde en krachtigste luidspreker in de geschiedenis van het bedrijf”. Maar ook over de nieuwste Monitor Audio Platinum 3G speakers, die zeer zeker indrukwekkend te noemen zijn en waarin alle ervaring en expertise van het bedrijf is verwerkt, is genoeg te vertellen.

Lees ook onze recensie over de Monitor Audio Hyphn.

Verder kunnen bezoekers van de luistershow kennismaken met Pathos Acoustics, een Italiaans audiobedrijf dat zich bezighoudt met de productie van hybride buizenversterkers.

Belangstellenden kunnen vrijblijvend binnenlopen om de demonstraties bij te wonen.

Wanneer?

Zaterdag 30 september 2023, van 10.00 uur tot 17.00 uur, geen aanmelding nodig.

Waar?

Poulissen Audio Video Center
Schoenmakersstraat 19
6041 EX  Roermond

Verhinderd op zaterdag 30 september 2023?

"Wilt u liever een luisterafspraak maken op een andere dag om de nieuwe luidsprekers te ervaren? Ook dat kan uiteraard, wij reserveren graag onze Monitor Audio-luisterruimte voor u, waar de Hyphn en de Platinum 3G-series luisterklaar opgesteld staan,” aldus Poulissen.

Bel hiervoor met Poulissen via 0475 - 335 716 (+31 (0) 475 335 716), stuur een e-mail naar info@poulissen.nl of maak online een luisterafspraak.


EDITORS' CHOICE