Luistershow met Moon North Collection op zat. 30 sept. a.s. bij Hifi Studio Wilbert

Redactie Hifi.nl | 11 september 2023 | Fotografie Fabrikant | MOON

Het Canadese audiomerk Moon heeft in mei de nieuwe productlijn Moon North Collection aangekondigd. De eerste twee modellen uit de nieuwe Moon North Collection zijn gearriveerd bij Hifi Studio Wilbert in Utrecht. De nieuwe Moon 791 netwerkspeler/voorversterker zal op zaterdag 30 september a.s. samen met de Moon 761 eindversterker luisterklaar opgesteld staan. De toegang is vrij maar van tevoren even inschrijven wordt op prijs gesteld zodat Hifi Studio Wilbert de bezoekerstroom kan inschatten.

Moon North Collection bij Hifi Studio Wilbert

Met de komst van de North Collection van het Canadese Moon (Simaudio) is de vereenvoudiging in High End audio volgens Hifi Studio Wilbert een feit. Minder is bij Moon inderdaad meer. Heel fraai is de nieuwe vormgeving van de nieuwe productlijn met het grote display en de nieuwe BRM-1 intelligente afstandsbediening.

De Moon 791 is veel meer dan een voorversterker. Het nieuwe apparaat combineert een high-end phonotrap en streaming DAC met Mind-2 module in een ultramoderne analoge voorversterker met extreem lage ruisvloer en superieure kanaalscheiding.

De Moon 761 heeft één taak te vervullen, en hij voert deze met autoriteit uit. Deze eindversterker levert moeiteloos delicate audiosignalen van een voorversterker naar luidsprekers met absolute transparantie, finesse en souplesse.

"In onze sterk verbeterde luisterruimte spelen we de beide Moons op de Estelon XB MKII. Samen een nieuwe super-set. Benieuwd? Kom luisteren op 30 september en schrijf je in via de website van Hifi Studio Wilbert. Vanzelfsprekend is er tijdens de demonstratie weer fijne koffie en een versnapering," aldus Hifi Studio Wilbert.

Meer weten? Kijk dan op de website van Hifi Studio Wilbert of meld je aan via wilbert.nl/events.


EDITORS' CHOICE