NIEUWSAudio-Life

Luistershow bij Audio-Life op zat. 30 sept. met FSC Deville, Devore Fidelity, Riviera Audio, AudioNote en Weiss

Redactie Hifi.nl | 12 september 2023 | Fotografie Fabrikant

De in Buren gevestigde audiodealer Audio-Life zal op zaterdag 30 september a.s. een luistershow organiseren waarbij een tweetal bijzondere luidsprekers hun muzikale kunsten mogen vertonen, t.w. het tweeweg model Deville van Fleetwood Sound Company en de Micro/O van Devore Fidelity. Bronnen en versterkers komen van Audio Note en Riviera Audio. Even aanmelden wordt op prijs gesteld.

Op 30 september organiseert Audio-Life in Buren een luistershow die voor iederen toegankelijk is. Audio-Life wil graag twee nieuwe luidsprekers ten gehore brengen aan het publiek. In een informele setting, met een bijzonder hapje en drankje (en natuurlijk een koffie of thee) willen de mannen van Audio-Life de nieuwe Micr/O van Devore Fidelity ten gehore brengen in combinatie met de geïntegreerde versterker Levante van Riviera Audio Labs. Daarnaast zal de Weiss DAC 501 met Roon worden gedemonstreerd. Een fantastische DAC die een realistische beeld neerzet zoals je dat eigenlijk allen maar hoort vanaf een podium.

Mocht je dan nog niet uitgeluisterd zijn, neem dan de tijd om in de herkansing of voor het eerst kennis te maken met een van de beste luidsprekers op de markt in alle segmenten op dit moment. Dat is de Deville van de Amerikaanse fabrikant Fleetwood Sound Comapny. De Fleetwood Deville is volgens Audio-Life nu al een legendarische luidspreker ontwikkeld door Jonathan Weiss van OMA audio en raakt een emotie en een gevoel van echtheid zoals je maar heel zelden zal horen. Volgens de mannen van Audio-Life een systeem dat tot in de kern past in de filosofie van het bedrijf. De Deville zal te horen zijn in combinatie met een Galder draaitafel van Bergmann, een DAC 5 en loopwerk 5 van Audio Note. Een combo die zijn gelijke niet kent.

Voel je welkom om op 30 september a.s tussen 11.00 uur en 16.00 in de winkel bij Audio-Life in het pittoreske Buren. Hulsterstraat 26a, 4116 EZ Buren. Vooraf aanmelden is fijn. Dat kan op: info@audio-life.nl of op 06 - 2438 0328.


EDITORS' CHOICE