NIEUWSArtSound

ArtSound Brainwave: betaalbare draadloze hoofdtelefoons

Audiomerk ArtSound heeft nieuwe draadloze modellen hoofdtelefoons aan zijn Brainwave productlijn toegevoegd. Luister tijdens het woonwerk verkeer  of sporten naar de soundtrack van je leven en bepaal de sfeer van het moment.

ArtSound Brainwave: draadloze in-ear en over-ear hoofdtelefoons

Met de nieuwe in-ear Brainwave04 (adviesprijs 90 euro) doe je dat bovendien op een uiterst subtiele manier. In drie neutrale kleuren, t.w. wit, zand of zwart, bepaal je niet alleen met muziek de sfeer van het moment.

De over-ear Brainwave09 (adviesprijs 150 euro) is het vlaggenschip van de vloot van ArtSound’s hoofdtelefoons. Hij combineert naar eigen zeggen alle kennis en technologie die het bedrijf in huis heeft. De drivers hebben een diameter van veertig millimeter. Het uitgekiende draagcomfort zorgt ervoor dat je hem bijna niet voelt op je hoofd. De zuivere klank en de diepe bassen voel je vast en zeker wel! Hybride ruisonderdrukking in combinatie met perfect aansluitende oorkussens en je bent koning in je eigen wereld. De opgegeven batterijduur is vijftig uur.

Naast volledig nieuwe modellen voegt ArtSound ook kleur toe aan de Brainwave-collectie. Zo krijgt het 07-model (adviesprijs 100 euro) nu ook een hippe, zandkleurige tint die nu ook in kleur de warme klanken naadloos aanvult. Terwijl de ingebouwde EQ voor perfect gebalanceerde tonen zorgt, belooft de sterke batterij meer dan 35 uur luistergenot.

 

Meer weten? Kijk dan op de website van ArtSound.

MERK

EDITORS' CHOICE