Cambridge Audio lanceert zwarte uitvoeringen van MXN10 en DacMagic 200M

Het in Groot-Brittannië gevestigde Cambridge Audio heeft deze week op de Shanghai International Audio&Video Show de nieuwe matzwarte afwerking van DA-converter DacMagic 200M en netwerkspeler MXN10 aan het publiek getoond. De letters op het front zijn uitgevoerd in hoogglans. De zwarte versies komen naast de bestaande donkergrijze toestellen, die gewoon in het portfolio blijven.

Cambridge Audio MXN10 en DacMagic 200M

De nieuwe zwarte uitvoeringen van de bestaande MXN10 en DacMagic 200M zijn technisch gezien gelijk aan elkaar. De Lunar Grey versies blijven ook op de markt. De koper heeft nu echter de keus tussen de Lunar Grey en Black Edition. Afhankelijk van de omgeving en de smaak van de consument, kan dat relevant zijn.

De componenten hebben de helft van de klassieke breedte die al tientallen jaren gangbaar is in hifiland. De combinatie van MXN10 en DacMagic 200M Black Edition zijn samen een onopvallende head-fi- of desktopopstelling, waarbij MXN10 - oorspronkelijk gelanceerd in februari 2023 - het Cambridge's StreamMagic-streamingplatform aanbiedt om een breed scala aan online muziekdiensten, internetradio en meer te openen. De DacMagic 200M, aanvankelijk gelanceerd in 2021 is veelzijdige DA-converter en een krachtige hoofdtelefoonversterker.

De Black Edition-componenten hebben dezelfde prijs als hun originele Lunar Grey-edities. De MXN10 kost net geen 500 euro en de DacMagic 200M gaat voor net geen 600 euro over de toonbank.


MERK

EDITORS' CHOICE