NIEUWSAudioPerfect

Vergelijkende demonamiddag geïntegreerde stereoversterkers bij AudioPerfect op zon. 17 dec. a.s.

Redactie Hifi.nl | 20 november 2023 | Fotografie Fabrikant

De in de Belgische plaats Oostkamp gevestigde audiodealer AudioPerfect zal op zondag 17 december a.s. een demonstratie organiseren waarbij een stuk of tien geïntegreerde stereoversterkers hun muzikale kunsten mogen vertonen. De toegang is vrij maar wie erbij wil zijn moet even een e-mail sturen naar AudioPerfect.

Een versterker kiezen is moeilijk, want ook daarin is er een enorme keuze, terwijl er ook zoveel verschillende technieken worden gebruikt. Versterkers kunnen signaalschakelingen hebben met buizen of halfgeleiders of een combinatie van beide componenten. Versterkers kunnen werken in klasse A, klasse AB of klasse D en daar zijn ook weer combinaties van mogelijk. “Ze klinken allemaal anders en kunnen een luidspreker doen zingen of doen roepen bij wijze van spreken,” aldus AudioPerfect.

AudioPerfect wil de bezoekers van de demonamiddag laten horen wat de verschillen zijn tussen diverse merken (Anthem, Luxman, Lyngdorf, Musical Fidelity, PS Audio en Yamaha) en prijsklassen (1.600 tot 9.500 euro), zodat de luisteraar een richting kan bepalen welke soort versterker in de smaak valt en ook hoe de prijs de klank beïnvloedt.

Wil je erbij zijn, stuur dan een e-mail naar peter@audioperfect.be

Demonamiddag op zondag 17 december: wanneer en waar?

Wanneer: zondag 17 december 2023 van 14:00 uur tot 18:00 uur.

Waar: Dom van Asschestraat 2, Oostkamp.

Adres en contactgegevens AudioPerfect

AudioPerfect
Dom van Asschestraat 2
Oostkamp (B)

Website: https://www.audioperfect.be/
E-mail: peter@audioperfect.be
GSM: + 32 471 88 52 76


EDITORS' CHOICE