Luistershow met Grimm MU2 en special guest Marnix Busstra bij Listening Matters op 15 en 16 dec. a.s.

Redactie Hifi.nl | 14 december 2023 | Fotografie Fabrikant

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 december a.s. organiseert de in Den Haag gevestigde audiodealer Listening Matters haar laatste show dit jaar op het adres Anna Paulownastraat 58 in Den Haag met de introductie van de Grimm Audio MU2 door Guido Tent, Technical Director Grimm Audio. Listening Matters nodigt belangstellenden graag uit om deze show bij te wonen. Marnix Busstra is de special guest voor dit evenement.

Grimm Audio MU2: geavanceerde Roon server, streamer, voorversterker en DA-converter

De MU2 van Grimm Audio is voorzien van Grimm's befaamde clocking-technologie, die zorgt voor een nauwkeurige timing en een uiterst lage jitter. Dit resulteert in een extreem helder en gedetailleerd geluidsbeeld, waarbij elk instrument en elke stem tot leven komt. Daarnaast beschikt de MU2 over een unieke en hoogwaardige anderhalf bit DAC, waarmee het digitale signaal wordt omgezet in een analoge weergave met een ongekende precisie en dynamiek. Dit zorgt voor een meeslepende luisterervaring, waarbij je elk detail en elke nuance van je favoriete muziek kunt horen.

De Grimm MU2 is een echt meesterwerk op het gebied van high-end audio. De MU2 combineert de nieuwste technologieën met vakmanschap en oog voor detail. Als je op zoek bent naar de ultieme audio-oplossing, dan is de Grimm MU2 de perfecte keuze.

Kom langs op de VIP middag- of avond op vrijdag15 december (reserveren noodzakelijk) of op zaterdag 16 december (inloop is vrij) en ervaar zelf de indrukwekkende geluidskwaliteit van de Grimm MU2. Listening Matters kijkt er naar uit om je te verwelkomen en je te laten kennismaken met deze nu al legendarische audio-oplossing.

Special Guest Marnix Busstra

Gitarist, componist en regisseur Marnix Busstra houdt ervan om grenzen te overschrijden. Hij reist de wereld rond met zijn jazzbands, speelt zowel gitaar als bouzouki, schrijft jazz- en theaterliedjes en co creëert en regisseert de uitbundige theatershows van zijn vrouw, de Nederlandse diva Karin Bloemen.

Zoals topcriticus Mattie Poels schreef: “Marnix Busstra is een prachtige karakteristieke gitarist, met een opvallende muziekstijl. Hij is een verhalenverteller, die veel te vertellen heeft.”

Meer weten of reserveren voor de VIP-middag of avond? Kijk dan op de website van Listening Matters.


EDITORS' CHOICE