Luistershow met Chord Electronics op 8 en 9 dec. a.s. bij the Hifi Studio in Leiden

The Hifi Studio zal op vrijdag 8 december en zaterdag 9 december a.s. een luistershow organiseren waarbij componenten van de Britse audiofabrikant Chord Electronics centraal zullen staan. De luistershow zal op vrijdag worden verdeeld over twee luisterruimtes. De toegang is vrij maar belangstellenden wordt verzocht zich van te voren per e-mail in te schrijven en een voorkeur voor een tijdslot op te geven.

Chord Electronics in het zonnetje op 8 en 9 dec. 2023 bij The Hifi Studio

De componenten van het in Groot-Brittannië gevestigde Chord Elecronics hebben een opvallende vorm. Meestal zijn de componenten ook voorzien van blauwige lichteffecten. Maar dat is slechts de buitenkant. Chord Electronics gebruikt ook eigen technische concepten in zijn versterkertrappen. De feed-forward en feedback techniek geeft de Ultima’s een snelheid van 300 Volt per microseconde. Dit vertaalt zich in een luchtig en transparant geluid.

Wie op zijn gemak de componenten van Chord Electronics wil horen, is bij deze uitgenodigd om op 8 of 9 december a.s. naar The Hifi Studio in Leiden te gaan. Apparaten van Chord Electronics staan dan luisterklaar opgesteld.

Luistershow vrijdag 8 december

Op vrijdag 8 december worden twee luisterruimtes gebruikt. In ruimte 1 worden de Audio Physic Cardeas luidsprekers aangestuurd met de Chord Electronics voor/eind-combinatie Ultima Pre 3 en de Ultima 6. Tegelijkertijd staat in luisterruimte 2 een table top set van compacte componenten, t.w. de Hugo TT2 DAC/preamp, Mscaler en de nieuwe BertTTi eindversterker die is voorzien van de techniek die ook is verwerkt in de Ultima versterkers.

Op vrijdag 8 december demonstreert het team van The Hifi Studio vanaf 16.00 tot 18.00 uur en van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Luistershow zaterdag 9 december

Verhinderd op vrijdag? Kom dan langs op zaterdag. Op zaterdag 9 december zal wederom de voor/eind-combinatie Ultima pre 3 en de Ultima 6 staan opgesteld in luisterruimte 1. De compacte TT serie staat in principe in een luisterruimte om te bekijken. Afhankelijk van de drukte in de winkel is er hopelijk ook de mogelijkheid om deze set te laten horen.

De tijdslots op zaterdag zijn van 10.30 tot 12.00 uur, van 13.00 tot 14.30 uur en van 15.00 tot 16.30 uur

De toegang is vrij maar belangstellenden wordt vriendelijk verzocht om van tevoren per e-mail (info@number-one.nl) in te schrijven met opgave van naam en voorkeur voor een tijdslot.

Meer weten? Kijk dan op de website van The Hifi Studio.

Adres en contactgegevens The Hifi Studio

The Hifi Studio
Korevaarstraat 2-E-F
2311 JS Leiden

Tel.: 071 - 513 15 12
E-mail: info@number-one.nl
Website: https://number-one.nl/

 


MERK

EDITORS' CHOICE