Pro-Ject CD Box E: compacte en betaalbare CD-speler

Pro-Ject Audio Systems heeft een nieuwe CD-speler aangekondigd. De nieuwe CD Box E is lid van de instaplijn van de Oostenrijkse fabrikant. De Pro-Ject CD Box E heeft veel van de eigenschappen van zijn grotere broers en zussen in de Pro-Ject Box Design S-serie of zelfs Pro-Ject Box Design DS-serie, zoals het feit dat hij verkrijgbaar is in een zwarte en zilverkleurige uitvoering.

Pro-Ject CD Box E

De Box E-productlijn is de instapproductlijn van Pro-Ject Audio en de CD Box E is de eerste CD-speler van de Box E-lijn. De Pro-Ject CD Box E meet 206 x 153 x 55 (B x D x H) met de aansluitingen meegerekend en hij weegt 1,43 kilogram.

Net als de Pro-Ject CD Box S3 em Pro-Ject CD Box DS3 heeft ook de CD Box E een metalen behuizing. Het front is gemaakt van geborsteld aluminium, ongeacht of je voor de zilveren of zwarte variant kiest. De CD Box E kan uitsluitend Red Book-compatibele CD’s afspelen, Het slot-in loopwerk is gemonteerd in een schokbestendige ophanging.

DA-conversie is ingebouwd en de CD Box E heeft een analoge cinch-uitgang en een digitale cinch-uitgang om eventueel een andere DA-converter te kunnen gebruiken. Volgens de fabrikant heeft de CD Box E een eindtrap met een zeer lage impedantie zodat het apparaat op zo ongeveer elke versterker aangesloten kan worden.

Toetsen en een klein informatiescherm op het front maken een een eenvoudige bediening mogelijk en een IR-afstandsbediening meegeleverd.

Pro-Ject CD Box E: prijs en leveringsinformatie

De nieuwe Pro-Ject CD Box E is verkrijgbaar in een zilveren of zwarte variant. De adviesprijs is 279 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE