NIEUWSTeufel

Teufel en Pro-Ject werken samen om een passie voor vinyl op te wekken

Het Duitse Teufel en het Oostenrijkse Pro-Ject Audio bieden verschillende pakketten van producten aan met naar eigen zeggen als doel het opwekken van belangstelling voor het spelen van vinylplaten. De consument kan kiezen uit verschillende pakketten van luidsprekers van Teufel in combinatie met een draaitafel van Pro-Ject.

Volgens het persbericht van Teufel en Pro-Ject Audio is de samenwerking ontstaan uit een gedeelde passie voor muziek en de wens om vinylfanaten te voorzien van naadloos geïntegreerde audiosystemen die de geluidskwaliteit van Teufel combineren met de platenspelerervaring van Pro-Ject. De producten van zowel Teufel als Pro-Ject zijn vervaardigd met gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Dit draagt bij aan productcombinaties die zich kenmerken door een lange levensduur en een getrouwe geluidsweergave. Beide partijen spannen zich in om muziekliefhebbers een audio-ervaring te bieden die hen ertoe aanzet om hun favoriete vinylplaten te herontdekken.

De samenwerking heeft geresulteerd in aantrekkelijke productcombinaties die eersteklas geluid leveren via luidspreker of hoofdtelefoons. Teufel en Pro-Ject bieden de volgende combinaties aan.

Teufel Ultima 25 Active + Pro-Ject A1

Deze productcombinatie is perfect voor vinylliefhebbers die een compacte oplossing zoeken met een volwaardige sound. In combinatie met de actieve monitorluidsprekers Ultima 25 Active kunnen vinylfans meteen beginnen met draaien. De speelklare setup kan trouwens met de HDMI-aansluiting ook op de tv aangesloten worden om films, series en games met de beste sound te genieten. Deze set is verkrijgbaar in de kleur zwart of wit voor een adviesprijs van 930 euro.

Teufel Ultima 40 Kombo + Pro-Ject A1

De vloerstaande Ultima 40 luidsprekers vormen samen met de platenspeler Pro-Ject A1 een perfecte combinatie. De set biedt krachtig geluid met een duidelijke weergave van hoge en lage tonen. Gebruikers kunnen zo genieten van een eersteklas ervaring tijdens het luisteren naar hun vinylplaten. De set omvat ook de CD-receiver Kombo 62 waarmee op elk volume een rijk stereogeluidsbeeld kan worden gecreëerd. Deze set is verkrijgbaar in een zwart en zwart-witte uitvoering voor een adviesprijs van 1.400 euro.

Teufel Theater 500 Kombo + Pro-Ject Debut S Phono

Deze set levert superieur geluid. Een paar luidsprekers type Theater 500 met geavanceerde functies (time alignment-technologie voor ruimtelijk geluid, constant directivity voor een identiek geluid in iedere luisterpositie, een absorbtiekamer en een downfiring basreflexsysteem) is de perfecte metgezel van de hoogwaardige hifi platenspeler Pro-Ject Debut S Phono. Deze set is verkrijgbaar in de kleur zwart voor een adviesprijs van 2.000 euro.

Teufel Theater 500S Kombo + Pro-Ject Debut S Phono

Voor wie van een buitengewone geluidservaring wil genieten met een set luidsprekers die niet al te veel ruimte in beslag neemt, is de boekenplankspeaker Theater 500 een ideale optie. Deze uiterst compacte set produceert eersteklas geluid en is beschikbaar in het zwart voor een adviesprijs van 1.600 euro.

Meer weten? Kijk dan op de website van Teufel.

MERK

EDITORS' CHOICE