NIEUWSShanling

Shanling M30 Pro: netwerkspeler en hoofdtelefoonversterker, eventueel met buizen

Het Chinese audiomerk Shanling heeft de M30 Pro gelanceerd. De M30 Pro is een netwerkspeler en hoofdtelefoonversterker die modulair is opgebouwd. Dit geeft gebruikers niet alleen de mogelijkheid om het apparaat aan te passen aan hun voorkeuren, maar maakt het ook gemakkelijk om het apparaat in de loop van de tijd te wijzigen. We hebben nog geen prijsinformatie voor de Benelux maar de M30 Pro gaat in elk geval een prijs krijgen die wordt uitgedrukt in vier cijfers.

Shanling M30 Pro

De M30 Pro van Shanling is een netwerkspeler en hoofdtelefoonversterker van hoog niveau. Het modulaire ontwerp maakt het mogelijk om het apparaat aan te passen aan de persoonlijke voorkeuren van de gebruiker. Zo kan de gebruiker bijvoorbeeld kiezen uit twee verschillende buismodules. De fabrikant heeft al aangekondigd dat de ontwikkeling niet stilstaat en zal in de toekomst nieuwe modules uitbrengen. Mogelijk zal dus later de DA-converter of de hoofdtelefoonversterker vervangen kunnen worden.

De nieuwste op Snapdragon 665 gebaseerde processor levert niet alleen krachtige prestaties, maar stuurt ook het opklapbare aanraakscherm aan waarmee M30 Pro wordt bediend. De analoge versterkingscircuits zijn discreet opgebouwd voor een superieure geluidskwaliteit. Het batterijgedeelte maakt gebruik van Panasonic 18650-cellen om een langdurige werking van het apparaat te garanderen zonder op te laden. De DA-converter is voorzien van een tweetal DAC-chips van AKM type AK4497EQ, welke DAC-chip die volgens de fabrikant bekend staat om het vermogen om gedetailleerde en nauwkeurige audio weer te geven.

Voor hoofdtelefoons is een breed scala van aansluitingen beschikbaar, zowel gebalanceerd als single ended (ongebalanceerd). Er is ook een vierpins XLR-aansluiting op het front gemonteerd.

Prijzen en leveringinformatie voor de Benelux hebben wij nog niet vernomen.


EDITORS' CHOICE