Luistershow met Audio Analogue bij Alpha High End op 25 en 26 febr. a.s.

Redactie Hifi.nl | 19 februari 2024 | Fotografie Fabrikant

Audiodealer Alpha High End zal op zondag 25 en maandag 26 februari a.s. in zijn vestiging in Ukkel (Jozef Bensstraat 21) een luistershow organiseren waarbij de versterkers van het Italiaanse Audio Analogue luidsprekers van Airtech en Raidho zullen aansturen. Om de stroom bezoekers in goede banen te kunnen leiden, wordt belangstellenden verzocht om zich aan te melden voor één van de luistershows.

Audio Analogue in de schijnwerpers bij Alpha High End

De Italiaanse fabrikant Audio Analogue is opgericht in 1995. Het bedrijf is begonnen met de bouw van versterkers maar heeft inmiddels een breed scala aan elektronica ontwikkeld, bestaande uit geïntegreerde versterkers, voorversterkers, phono voorversterker en een prachtige DA-converter, gebaseerd op Italiaans design en knowhow. Dankzij het gebruik van de beste materialen en zorgvuldige tests met referentieapparatuur, staat Audio Analogue bekend om zijn geluidskwaliteit en de duurzaamheid van zijn producten.

Op zondag 25 februari en maandag 26 februari 2024 zal een luistershow plaatsvinden waarbij de Absolute monoblokken van Audio Analogue de Magneto Static Hybrid luidsprekers van Airtech zullen aansturen.

“We kunnen niet wachten om samen met u deze bijzondere set te ontdekken die bestaat uit de gloednieuwe Absolute monoblokken, een primeur voor de Italiaanse fabrikant, die de ontwerper, Signore Giuseppe Blanda, u zal laten zien en horen in een Belgische preview, tijdens de demonstraties die worden georganiseerd op zondag 25 en maandag 26 februari 2024, tussen 15.00 en 20.00 uur. De Absolute geïntegreerde versterker, die al indruk op ons had gemaakt, zal ook te beluisteren zijn, samen met de Raidho X2T-luidsprekers. Muzikaliteit gegarandeerd,” aldus Alpha High End in zijn uitnodiging.

Drankjes en snacks worden aangeboden. Om deze nieuwe show optimaal te organiseren, verzoekt het team van Alpha High End om vóór 20 februari a.s. aan te melden via brussels@alphahighend.be of via 02-644 48 44.

Hier is een nieuwe kans om dit eerste speciale muzikale moment van het jaar met u te delen. Locatie: 1180 Ukkel, Jozef Bensstraat 21.

Meer weten? Kijk dan op de website van Alpha High End.


EDITORS' CHOICE