NIEUWSAkiko Audio

De Akiko Audio Loudspeaker Improver is voor alle passieve luidsprekers

Akiko Audio heeft een ruisfilter voor passieve luidsprekers ontwikkeld. Het ruisfilter wordt met één draad aangesloten op de luidspreker.

"Door het inzetten van al onze ervaring op het gebied van hoogfrequente ruisvermindering, kunnen we nu deze Loudspeakers Improvers aan u voorstellen. Een nieuw product in onze referentie serie, dat aan het einde van de signaalweg de weergavekwaliteit van uw luidsprekers verbetert," aldus Akiko Audio.

Met behulp van de meegeleverde aansluitkabels worden de Loudspeaker Improvers aangesloten op de min zijde van de luidspreker terminals. De plaatsing is niet kritisch; meestal vinden ze een plekje achter de luidsprekers. Ze werken als een parallel filter en hebben dus geen invloed op de technische eigenschappen van uw luidsprekers en versterker.

De ruisverlaging zorgt volgens Akiko Audio voor een schoner signaal, dat als prettiger ervaren wordt. De vertrouwde klank van de luidsprekers lijkt net wat voller met een zeer natuurlijke laagweergave, Opvallend is een verbeterd stereobeeld; alsof de kanaalscheiding toeneemt.

Inwendig zijn de units voorzien van Akiko's beste mineralenmix, verrijkt met goud. Ook het bedradingschema is nieuw ontworpen en het geheel is gestabiliseerd met zwarte hars.

Meer weten? Kijk dan op de website van Akiko Audio.


EDITORS' CHOICE