NIEUWSAudioExpert

Klipsch-show AudioExpert Castle met Klipsch Heresy, La Scala, Cornwall en Jubilee

Redactie Hifi.nl | 16 mei 2024 | Klipsch | Importeur: Audioscape

Op zaterdag 25 mei ben je van harte welkom in het AudioExpert Castle voor een Klipsch-show met onder meer de Heresy, La Scala en Cornwall luidsprekers. Ook aanwezig: de Jubilee!

De show bestaat uit doorlopende demo's verzorgd door gastspreker Marcel Chocko van Klipsch. In de demoruimtes worden onder andere de Jubilee, Heresy en Cornwall gespeeld. Verder zijn ook de La Scala, Reference Premiere en RF-7 III aanwezig. Genoeg te beleven dus!

De demo's zullen verzorgd worden door het team van AudioExpert in samenwerking met Klipsch-importeur Vogel's Consumer Benelux. Ook wordt er dus support vanuit Klipsch ingevlogen, dus je mag behalve op een indrukwekkende demo ook rekenen op antwoorden op al je vragen!

"We hebben zojuist de Jubilee aangeschaft om deze in zijn volle glorie te kunnen demonstreren. Omdat deze speakers een behoorlijke tijd nodig hebben om ingespeeld te worden, zijn we daar alvast mee begonnen zodat ze waanzinnig zullen klinken!" Op de website van AudioExpert lees je meer over de voorbereidingen.

Klipsch bij AudioExpert Castle
Zaterdag 25 mei, 10.00 - 17.00 uur
www.audioexpert.nl

MERK

EDITORS' CHOICE