NIEUWSClearaudio

Clearaudio lanceert Performance Plattengewicht

De Duitse draaitafelbouwer Clearaudio heeft een nieuwe platenpuck gelanceerd genaamd Performance Plattengewicht, of Performance Weight. Dit hoogwaardige accessoire is speciaal voor de Performance-serie ontwikkeld en overtuigt door zijn stijlvolle design en uitstekende functionaliteit. Uiteraard is dit gewicht ook te gebruiken op andere Clearaudio modellen en op draaitafels van andere merken.

Clearaudio Performance Plattengewicht

Clearaudio’s nieuwe platenpuck wordt gekenmerkt door een geïntegreerde Teflon-bus aan de onderkant, die een soepele plaatsing garandeert en het hanteren veel gemakkelijker maakt. Tegelijkertijd wordt het gewicht voorzichtig losgekoppeld van de centrale as. Met een nauwkeurig uitgebalanceerd gewicht van 332 gram, afgestemd op CMB-lageraandrijvingen en Clearaudio DC-motoren, is dit de perfecte aanvulling op deze systemen.

De Performance Plattengewicht is verkrijgbaar in zilver of zwart geanodiseerd aluminium en compatibel met alle radiale toonarmen en de TT5-toonarm, waardoor het een veelzijdig accessoire is voor audiofielen en professionele gebruikers.

De adviesprijs is 250 euro.



EDITORS' CHOICE