NIEUWSBeyerdynamic

Beyerdynamic Verio 200: draadloze open in-ear hoofdtelefoon

De Duitse hoofdtelefoonbouwer Beyerdynamic heeft de Verio 200 gelanceerd, een volledig draadloze in-ear hoofdtelefoon die de gehoorgang niet afsluit. De drager blijft dus een zeker mate van contact met de buitenwereld houden. Volgens de makers heeft de Verio 200 een open klank en uitstekend draagcomfort voor mobiel gebruik.

Beyerdynamic Verio 200

De Beyerdynamic Verio 200 is een volledig draadloze hoofdtelefoon met een open ontwerp. De driver is dynamisch en heeft een diameter van 16,2 millimeter. Bluetooth-codecs aptX Adaptive, SBC en AAC worden ondersteund. Dankzij het niet-oorafdichtende ontwerp houdt de drager contact met de buitenwereld en dat wel zo veilig als bijvoorbeeld aan het verkeer wordt deelgenomen. De oordopjes wegen slechts 10,8 gram per stuk. Dankzij de bandjes van soepel siliconen en het gebruik van memory wire is de Verio 200 ontworpen om stevig te passen zonder mechanische druk uit te oefenen op de huid en de gehoorgang.

Elk oordopje is voorzien van twee hoogwaardige microfoons en in combinatie met slimme elektronica moet omgevingsgeluid effectief worden uitgefilterd. Het voeren van lange telefoongesprekken is dan ook geen enkel probleem, aldus Beyerdynamic.

De accu in de oordopjes heeft een speelduur van circa acht uur en in het opberg- en oplaaddoosje zit nog eens 27 uur speeltijd. Met Quickcharge kan de gebruiker na tien minuten opladen een uur speeltijd krijgen.

De Beyerdynamic Verio 200 wordt bediend via aanraaksensoren rechtstreeks op de oordopjes of via een app, die o.a. ook een vijfbands toonregeling bevat. De Verio 200 is gemaakt voor sporters en is zweet- en spatwaterdicht volgens de  IP54-norm.

Beyerdynamic Verio 200: prijs en leveringsinformatie

De nieuwe Beyerdynamic Verio 200 open-ear hoofdtelefoon is nu verkrijgbaar voor net geen 200 euro in de kleuren zwart, crème en ‘Sport’, d.w.z. opvallend oranje.


EDITORS' CHOICE