NIEUWSHans Audio

Hans Audio breidt assortiment uit met Esoteric

Redactie Hifi.nl | 11 augustus 2024

Hans Audio in Hoorn is verheugd om te melden dat Esoteric is toegevoegd aan het assortiment. Het Japanse merk staat bekend om zijn innovatieve en kwalitatief hoogstaande audiocomponenten, waaronder versterkers, draaitafels, cd-spelers en netwerkspelers. "Door deze aanvulling kan Hans Audio zijn klanten een nog breder scala aan premium audio-oplossingen bieden, waarbij de hoogste normen van geluidskwaliteit en technische perfectie worden gehandhaafd."

Hans Veerman van Hans Audio laat ons het volgende weten: “Wij zijn verheugd om het merk Esoteric toe te voegen aan ons portfolio. De producten van Esoteric staan bekend om ongekende bouw- en geluidskwaliteit. Het assortiment van Esoteric is veelzijdig en zorgt ervoor dat iemand volledig kan slagen bij het merk. Kom graag eens langs en laat u net als ons verbazen over dit prachtige merk.â€

Het huidige aanbod van Esoteric is te verdelen in 3 verschillende series: de 05-serie, de 01-02 serie, en de Grandioso lijn. Elke serie is ontworpen om de luisterervaring te optimaliseren, ongeacht of u net begint aan uw audioavontuur of op zoek bent naar de absolute top in geluidsweergave.

De 05-serie van Esoteric

De 05-serie vorm de perfecte introductie tot de wereld van high-end audio die Esoteric te bieden heeft. Deze lijn combineert de geavanceerde technologie met een relatief toegankelijkere prijs, waardoor een breder publiek kan genieten van de uitzonderlijke geluidskwaliteit waar Esoteric om bekend staat. De 05-serie bestaat uit een eindversterker, cd-speler en een gecombineerde voorsterker, DAC en netwerkspeler die allemaal ontworpen zijn om een neutraal en gedetailleerd geluid te leveren. Voor de liefhebber die op zoek is naar een duurzaam product met een audiofiele klank is de 05-serie een aanrader.

De middelste serie in de vorm van de 01-02

Voor de veeleisende luisteraar die op zoek is naar meer, biedt Esoteric de 01-02 serie. Deze lijn vertegenwoordigt het midden van het productassortiment en brengt een perfecte balans tussen geavanceerde functies en premium prestaties. Een tweetal geïntegreerde versterkers in de vorm van de F-01 en F-02, klasse A en klasse AB. De serie wordt aangevuld met een bijpassende netwerkspeler en SACD-speler. Esoteric biedt in deze serie nog een verrassende upgrade door een externe voeding voor beide versterkers. Deze serie is dan ook echt ontworpen voor de luisteraar die opzoek is naar de nuances in de muziek.

De ultieme luisterervaring met de Grandioso serie

Voor degenen die geen compromissen willen sluiten en alleen genoegen nemen met het allerbeste is er de Grandioso lijn. De producten in de Grandioso serie vertegenwoordigen de absolute top van Esoteric technologische innovaties en vakmanschap. Deze lijn is ontworpen voor de liefhebber die op zoek is naar de ultieme geluidsweergave. De serie bestaat volledig uit losse componenten in de vorm van voorversterker, SACD-speler, SACD transport, DAC converter, stereo- of mono eindversterkers en referentie draaitafel. Bij de meeste apparaten is het ook mogelijk om deze uit te breiden met een externe voeding.

Elk component in de Grandioso lijn is met de hand vervaardigd en ondergaat strenge kwaliteitscontroles. Dit garandeert de hoogste niveaus van precisie en betrouwbaarheid. Met ongeëvenaarde helderheid, dynamiek en detaillering biedt de Grandioso lijn een luisterervaring die al uw verwachtingen ver overtreft.

Benieuwd geraakt naar Esoteric?

Hans Veerman en zijn team verwelkomen u graag in Hoorn. De winkel is van dinsdag t/m donderdag op afspraak geopend, vrijdag van 10.00 – 17.30 uur en zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Voor de beste luisterervaring is het advies om een afspraak te maken. Dit kan telefonisch, 0229-756950, of via email, info@hansaudio.nl.


EDITORS' CHOICE