NIEUWSStassen Hifi

Stassen Hifi is vanaf heden dealer van de luidsprekers en subwoofers van MAG Cinema

Redactie Hifi.nl | 08 september 2024 | Fotografie Fabrikant

De in Venlo en Tegelen gevestigde audiodealer Stassen Hifi heeft met trots aangekondigd dat zij officieel dealer zijn geworden van het prestigieuze audiomerk MAG Cinema. Dit betekent dat belangstellenden in de luisterruimte van Stassen kennis kunnen maken met een breed scala aan hoogwaardige luidsprekers en subwoofers van MAG Cinema, een merk dat bekend staat om de uitstekende geluidskwaliteit en innovatieve technologieën.

Over MAG Cinema: innovatieve luidsprekers en subwoofers

MAG Cinema is een toonaangevend merk in de wereld van audio-oplossingen met de focus op home-cinema geluidsinstallaties. Het merk biedt een uitgebreide reeks producten, waaronder de MAG Theatron serie S4, M12, en de krachtige DBA-18 subwoofer. Deze producten staan volgens Stassen Hifi bekend om hun indrukwekkende geluidsweergave, met een breed frequentiebereik en hoge gevoeligheid, wat zorgt voor een meeslepende audio-ervaring.

De luidsprekers in de MAG Theatron serie zijn ontworpen om de beste home-cinema geluidskwaliteit te leveren, met heldere dialogen, rijke muziek en realistische geluidseffecten. Dit wordt bereikt door het gebruik van geavanceerde technologieën en materialen van hoge kwaliteit. De producten zijn ook ontworpen voor eenvoudige installatie, met opties voor in-wall en on-wall montage.

Met deze nieuwe samenwerking kunnen klanten bij Stassen Hifi nu genieten van de geavanceerde audiotechnologie van MAG Cinema, ondersteund door de expertise en service van Stassen Hifi. Dit partnerschap versterkt de positie van Stassen Hifi als een toonaangevende leverancier van hoogwaardige audio en home-cinema oplossingen in Europa.

Meer weten ove MAG Cinema bij Stassen Hifi? Bezoek dan de website van Stassen Hifi.


EDITORS' CHOICE