NIEUWSXgimi

XGIMI lanceert nieuwe smart projectoren en tilt thuisentertainment naar een hoger niveau

Redactie Hifi.nl | 12 september 2024 | Fotografie Fabrikant | Xgimi

XGIMI, pionier op het gebied van smart projectoren, onthult met trots zes nieuwe modellen die een revolutie teweegbrengen in thuisentertainment. De lancering op de IFA Beurs op 6 september markeert een nieuwe mijlpaal voor XGIMI, met state-of-the-art technologieën die de kijkervaring naar ongekende hoogten tillen.

Smart projectoren van XGIMI

De nieuwe modellen zijn de  XGIMI Aura 2, XGIMI Elfin Flip, XGIMI Halo+ (GTV), XGIMI Horizon S Pro, XGIMI Horizon S Max en XGIMI MoGo 3 Pro. Elk model is uitgerust met geavanceerde technologieën zoals Dolby Vision, IMAX Enhanced en de innovatieve Dual Light 2.0-technologie. Deze zorgen voor uitzonderlijke beeldhelderheid, levendige kleuren en diepere contrasten, ongeacht de lichtomstandigheden. Daarnaast blijft XGIMI premium Harman/Kardon geluid integreren in zijn modellen voor een ongeëvenaarde audiovisuele ervaring.

Van krachtige 4K-modellen tot draagbare projectoren voor onderweg, de nieuwe XGIMI projectoren bieden een scala aan opties die zijn ontworpen om aan diverse behoeften te voldoen. Ze combineren technische indrukwekkendheid met gebruiksvriendelijkheid, met ingebouwde functies zoals automatische keystone-correctie, autofocus en slimme beeldinstellingen. Daarnaast bieden ze uitgebreide connectiviteitsopties, waaronder Android TV 11.0 en Google TV, voor toegang tot duizenden apps en content.

Met deze lancering wilt XGIMI niet alleen de verwachtingen van gebruikers overtreffen, maar ook het thuisentertainment naar een hoger niveau tillen. De nieuwe projectoren combineren geavanceerde technologie met gebruiksvriendelijkheid, zodat consumenten kunnen genieten van een bioscoopervaring in het comfort van hun eigen huis.

Meer weten? Kijk dan op de website van XGIMI.

MERK

EDITORS' CHOICE