Nieuwe luisterruimte bij Poulissen voor high end muziek en thuisbioscoop

Redactie Hifi.nl | 16 september 2024 | Fotografie Fabrikant

Audiodealer Poulissen in Roermond heeft een nieuwe luisterruimte voor muziek en thuisbioscoop gecreëerd. De doelstelling was een fantastische high-end studio te maken, voor mooie merken luidsprekers en apparatuur en film- en muziekbeleving op het hoogste niveau te kunnen bieden.

Geoptimaliseerde luisterruimte bij Poulissen

De nieuwe luisterruimte is door Poulissen geoptimaliseerd voor zowel muziekbeleving als ook filmbeleving. De bioscoopbeleving staat hierbij helemaal los van de high-end stereo installaties. Alle luidsprekers van de bioscoop zijn ingebouwd en onzichtbaar weggewerkt in de akoestische wanden en het plafond. Het is de basis een 7.2.4-opstelling met luidsprekers van de Italiaanse fabrikant Sonus faber. Het is dus zo geconstrueerd, dat je niet ziet dat er ook een bioscoop is. De apparatuur van de bioscoop staat apart opgesteld.

De surround opstelling van de bioscoop wordt door een high-end McIntosh processor en versterkers aangestuurd. De akoestiek is helemaal berekend tot in de kleinste puntjes, en uitgevoerd in samenwerking met een specialistische akoestische partner. Vanzelfsprekend zijn de akoestische panelen berekend en uitgevoerd volgens de nieuwste inzichten.

Nieuwe luisterruimte ook voor muziek

De nieuwe ruimte bevat niet alleen een geavanceerde thuisbioscoop, maar ook en opstelling voor tweekanaals muziekweergave. Meerdere merken high-end apparatuur staan zeer volledig opgesteld, waaronder Esoteric, Accuphase en McIntosh en Poulissen biedt de mogelijkheid tot het beluisteren van verschillende merken high-end luidsprekers. De stroomtoevoer is geoptimaliseerd, speciaal voor high-end gebruik, vanaf de meterkast tot aan de apparatuur. Apparatuur staat opgesteld op exclusieve high-end audio meubels.

De nieuwe luisterruimte straalt rust uit. Het doel is een geweldige totaalbeleving bieden, maar intussen alle toegankelijkheid behouden

Binnenkort zullen wij een bezoek brengen aan de nieuwe luisterruimte bij Poulissen en daar verslag van doen.

Adres en contactgegevens Poulissen

Poulissen Audio Video Center B.V.
Schoenmakersstraat 19
6041 EX Roermond
Tel.: +31 (0) 475 335 716
Website: www.poulissen.nl


EDITORS' CHOICE