NIEUWSAudiofile

Elke zondag Sunday Solo Show bij Audiofile voor heel privé en ongestoord luisteren

Redactie Hifi.nl | 17 september 2024 | Fotografie Fabrikant

Audiodealer Audiofile gevestigd in ’s Gravenmoer biedt de mogelijkheid om op elke zondag tot het einde van dit jaar een privé luistersessie te boeken. De bezoeker krijgt een op maat gemaakte luistershow voor de duur van een uur en kan er alleen of met zelf geselecteerd gezelschap van genieten.

Sunday Solo Shows bij Audiofile

De Sunday Solo Shows bij Audiofile zijn primair bedoeld voor de wat teruggetrokken audioliefhebber en zullen elke week op zondag van 10:00 uur tot 22:00 uur plaatsvinden. Elke zondag wordt een audio setup gepresenteerd vanuit de Audiofile segmenten ‘Highend, Ultra Highend en Wireless'. De rode draad van dit alles is om de aanwezigheid van derden te minimaliseren, zodat de solist in alle rust, zonder omgevingslawaai- en beweging, kan wegzakken in de sessie. Echter, indien de solist actie wenst van derden (medewerkers van Audiofile) kan er wel snel gereageerd worden.

De Solo Shows hebben een één op één setting. Er zijn dus geen andere bezoekers, geen meeluisteraars en ook geen personeel. Er is alleen de ’solist’, al dan niet met partner, kinderen en eventueel vriend(en), samen met de opgestelde audioset.

De Solo bezoeker plant snel zijn of haar sessie in via de online Solo Show planner via de website van Audiofile. Een Solo sessie duurt maximaal een uur. Na een uur heeft de solist twee opties. De eerste optie is geruisloos, zonder vragen van derden, de winkel verlaten. De tweede optie is naar de tweede Audiofile ruimte lopen om vervolgens daar na te praten/genieten, onder het genot van lekker eten en drinken.

De show is behoorlijk geautomatiseerd. Er is een ‘Eerste Hulp bij Audiovragen’ Button die gebruikt kan worden indien er (technische) vragen zijn. Verder is er een uitgebreide drankbestel-app die de solist en aanhang tijdens de luistershow kunnen gebruiken.

“We hebben recent onze Sunday Solo Show vuurdoop gehad (met luidsprekers van TAD). Hoewel het ook voor ons even wennen was, heerste er een hoge mate van rust en fijne interactie…aangezien de meeste solisten naderhand kozen voor napraten in het tweede gebouw,” aldus Audiofile over de nieuwe opzet.

Ga naar https://audiofile.nl/sunday-solo-shows/ voor informatie over de Solo Shows bij Audiofile.

Adres en contactgegevens Audiofile

Audiofile
Hoofdstraat 30
5109AC 's Gravenmoer

Tel.: +31162  312 342
GSM: +316  3071 3860
Website: https://www.audiofile.nl


EDITORS' CHOICE