NIEUWSOmera

Audiodealer Omera heeft zijn website vernieuwd

De in Heinenoord gevestigde audiodealer Omera Audio & Streaming Media heeft zijn website ingrijpend vernieuwd. Er zijn communicatiekanalen toegevoegd en een klant kan meteen digitaal een afspraak maken. De merkenpagina’s zijn gestroomlijnd en informatie is makkelijker vindbaar gemaakt.

De website van Omera Audio & Streaming Media is volledig vernieuwd. De klant staat bij Omera centraal, dus ook op de website wordt alles zo comfortabel mogelijk gemaakt. Omera is voortaan bereikbaar via alle mogelijke communicatiemiddelen; chatten, audio-oproep en video-oproep, en er is de mogelijkheid om direct digitaal een afspraak te maken. Navigeren gaat soepeler dan ooit.

De webshop is volledig vernieuwd, zo heeft voortaan ieder van de door Omera gevoerde merken een eigen pagina. Er wordt ook veel meer informatie aangeboden over bekende topmerken als Primare, Naim Audio Focal en Cambridge Audio.

Door die veel uitgebreidere achtergrondinformatie is de site nu tevens, nog meer dan voorheen, dé plek om nieuwe merken te ontdekken en inspiratie op te doen.

Ten slotte, de nieuwe website sluit goed aan op de nieuwe showroom in Heinenoord. Uiteraard ontvangen de medewerkers van Omera Audio daar graag klanten voor een uitgebreide luistersessie.

Adres en contactgegevens Omera Audio & Streaming Media

Omera Audio & Streaming Media
Sikkel 40F
3274 KK Heinenoord

Tel.: +31(0)10 - 7600 190
E-mail: info@omera.nl
Website: www.omera.nl


EDITORS' CHOICE