NIEUWS

Adverteren / mogelijkheden

Redactie HiFi.nl | 25 maart 2008

HiFi.nl, online sinds 1999, is de grootste AV publicatie in haar soort. Jaarlijks tellen we meer dan 4 miljoen bezoeken, verspreid over een aantal B2B en B2C doelgroepen.

HiFi.nl biedt een logisch, overzichtelijk pakket aan mogelijkheden om een zinvolle bijdrage te leveren aan uw sales, marketing en communicatiedoelstellingen. Neemt u contact op met Ivo Meijer voor uw vragen of informatie. Dit kan via ivo@hifi.nl.

Om als bedrijf gebruik te kunnen maken van HiFi.nl als medium is in basis de zgn. "uitgebreide HiFind vermelding" een must.

HiFind vermelding

De HiFind is een unieke verzameling van profielen van fabrikanten, merken, importeurs/distributeurs en winkels. Als u uw bedrijf activeert binnen de HiFind, dan verzorgen wij niet alleen uw uitgebreide bedrijvenpagina, maar worden ook meerdere relevante vermeldingen geactiveerd en koppelingen gelegd. Dit pakket aan extra`s zorgt ervoor dat uw bedrijf/merk(en) veel extra aandacht krijgt binnen HiFi.nl. De precieze inhoud van de HiFind lichten wij u met alle plezier toe. 

  • Winkel: vanaf 75 euro per maand. Klik hier voor een voorbeeld.
  • Merk: 225 euro per kwartaal. Klik hier voor een voorbeeld.

* Alleen bedrijven met een uitgebreide HiFind vermelding kunnen gebruik maken van de -succesvolle- tweedehandsrubriek binnen HiFi.nl.

De juiste mix uit onze mogelijkheden

Vervolgens kunt u bij ons kiezen uit onder andere de volgende promotionele en/of redactionele onderdelen:

  • Bannering oftewel advertenties op HiFi.nl, natuurlijk in de standaard maar ook afwijkende formaten
  • Advertenties in de e-mail nieuwsbrieven HiFi.nl Weekly of HiFi.nl B2B
  • Hi-Visit - klik hier voor een aantal voorbeelden - mogelijk vertaald en/of aangevuld met een HiFi.nl special PDF
  • Showpakketten ter promotie van uw evenement

EDITORS' CHOICE