ARTIKEL

Publiek

Henk Peters: “Het is voor ons overduidelijk dat mensen zich tegenwoordig eerst goed oriënteren voordat ze een winkel binnenstappen. Daar ligt voor ons een belangrijke functie. Niet alleen met het papieren tijdschrift, maar ook met onze website (www.vi-fi.nl) en deze podcasts. Ik denk dat deze verschillende media allemaal belangrijk zijn in het bereiken van een zo groot mogelijke groep geïnteresseerden. We bereiken zo ook een publiek dat ons blad in de papieren uitvoering mogelijk nooit zal lezen. We leven steeds meer in een beeldcultuur en dat opent prachtige mogelijkheden om steeds grotere groepen mensen te bereiken en voor audio enthousiast te maken. Het is opmerkelijk dat die mogelijkheden nog niet ten volle worden benut.”


Hans Beekhuyzen (Vi-fi, met pet) maakt zich klaar om te gaan filmen tijdens de Doelen Lente Hifi Show 2006


Marc Brekelmans: “Het is inderdaad opmerkelijk dat er wereldwijd weinig aandacht wordt geschonken aan het gebruik van video om mensen te informeren over de betere audio en video-apparatuur. In deze jachtige tijden zijn er steeds meer mensen die minder informatie willen, omdat er al zoveel informatie is. Daarom hadden we dit verhaal eigenlijk beter kunnen filmen (lacht)….
Maar zonder gekheid; we proberen met onze filmpjes mensen op een leuke manier informatie aan te bieden. En we zien het als een zinvolle uitbreiding op onze online publicaties via HiFi.nl.


Het filmen van de IFA 2006


Kijk voor de filmpjes van HiFi.nl in de rubriek Multimedia 

Voor de filmpjes op Vi-fi brengt u een bezoek aan de Vi-fi website. Onder de kop “podcasts” vindt u alle filmpjes

EDITORS' CHOICE