Nog een luisterruimte…

Werner Ero | 10 april 2015 | Fotografie Werner Ero

Wanneer blijkt dat A10Audio als winkel over nog een derde, kleinere luisterruimte beschikt, ben ik aangenaam verrast door het feit dat de winkel uiteindelijk veel groter is dan ik in eerste instantie verwachtte.



In tegenstelling tot de andere twee ruimtes is het derde geschakelde vertrek met name bedoeld om de instap producten te demonstreren. Wist u trouwens dat u bij A10Audio al vanaf zo’n € 2.000,- voor een totale setprijs al kunt slagen? Het mooie van deze budgetaanvulling, is dat u nogmaals over de enorme bonus van de hier aanwezige (high-end) kennis kunt beschikken en dan 
kunnen er gehoormatig werkelijk bizarre dingen gebeuren!



Zeker bij producten in de lagere prijsklasse is het namelijk iedere keer opnieuw weer bijzonder verrassend om weer te horen voor hoe weinig geld je vandaag de dag al een echt serieus goed geluid kunt krijgen. Echter omdat de specialisatie van A10Audio natuurlijk bij de high-end producten, is het keuze assortiment binnen deze instap prijsklasse niet echt heel groot. Maar het is wel dermate goed gekozen dat er uit een zeer zorgvuldig en select gezelschap aan merken kan worden gekozen om ieder wat wils te kunnen bieden. Ik was zelf in ieder geval wederom aangenaam verrast!


EDITORS' CHOICE