NIEUWSAudio Note

Audio Note Zero

Redactie HiFi.nl | 19 januari 2003 | Audio Note

(Ingezonden mededeling)

An affordable entry to the world of Audio Note!

Sinds enige tijd is in het Audio Note Auditorium een compleet en geüpdate Zero muzieksysteem te bewonderen en te beluisteren. En tjonge wat is dit systeem fraai! Niet alleen qua uiterlijk en gebruiksgemak maar ook en vooral qua muzikaliteit. De kosteneffectieve instap in de wereld van Audio Note.

Dit systeem kent voor € 4.995,- een combinatie van mogelijkheden en muzikaal niveau zonder concurrentie. Voor dit bedrag ontvangt u het complete systeem bestaande uit een CD-transport (afstandbedienbaar), losse D/A omzetter, voorversterker (afstandbedienbaar), twee mono eindversterkers én een paar luidsprekers. Tevens leveren wij dit systeem inclusief het getoonde en gemonteerde Cyrus rack en alle benodigde Audio Note bekabeling!

Voor de hifi.be lezers gaan wij echter nog verder…. Indien u dit bericht print en naar ons meeneemt, ontvangt u tevens de bijpassende tuner t.w.v. € 865,- gratis!!

Ook indien u losse Zero componenten reeds elders eerder gehoord heeft, nodigen wij u uit de ware magie van deze componenten te beluisteren in dit volledige Audio Note systeem.

Alle componenten (ook de tuner!) zijn voorzien van een uitgangstrap op basis van de 6111WA miniatuurbuizen. De  eindversterker is voorzien van een push-pull buizen (ECL-82) eindtrap. Het systeem is zowal in zwart als zilverkleur leverbaar.

Deze aanbieding geldt alleen bij aanschaf van een volledig systeem zoals hier genoemd en bij volledige vooruitbetaling. Levertijd is circa 2 weken.

Het Audio Note Auditorium is geopend woensdag tot en met zaterdag van 13:00 tot 18:30. Dinsdag en Donderdagavond zijn wij geopend op afspraak.

 

MERK

EDITORS' CHOICE