NIEUWSDenon

Upgrades van Denon

Redactie HiFi.nl | 30 juni 2003 | Denon

Onderstaande is een ingezonden mededeling:

Het is mogelijk om middels een eenvoudige toetsencombinatie op de Super Audio CD / DVD-Audio/Video combi speler DENON DVD-2900 de reeds aanwezige PAL Progressive uitgang te activeren.

Denon DVD2900

Bij PAL Progressive worden alle beeldlijnen van het DVD filmbeeld achter elkaar weggeschreven naar projector of plasmascherm, in tegenstelling tot standaard PAL (Interlaced), dat het beeld in twee keer moet schrijven: eerst de even lijnen en dan de oneven lijnen. Voor de weergave van het superieure PAL Progressive signaal dient u, naast de DENON DVD-2900, te beschikken over een projector of plasmascherm welke overweg kan met deze Progressive signalen en verbonden is via de Component Video uitgang van de DVD-2900.

Informeer bij de verkoper van uw projector of plasmascherm. Televisies zijn niet geschikt voor het weergeven van PAL Progressive signalen. De DENON PAL Progressive is geheel kosteloos, en blijft ook werken wanneer u uw DVD-2900 regiovrij heeft gemaakt.

Denon DN-D9000

Goed nieuws voor alle DJ’s die in het bezit zijn van de DENON DN-D9000. Vanaf nu is het mogelijk om deze state-of-the-art DJ CD speler te voorzien van een belangrijke Upgrade, waarmee een aantal fraaie mogelijkheden worden toegevoegd!

Om te beginnen kan je na de Upgrade gebruik maken van uitgebreide MP3 afspeelmogelijkheden, inclusief pitch control (+/- 4%, 10%, 16% en 24%) en Key Adjust voor correcties! Na modificatie zijn er meer scratch mogelijkheden (incl. Alpha Track!), een visuele EOM (End of Music) waarschuwing, is de weergave snelheid van de Alpha Track los van de Main Tracks instelbaar, kan de BPM teller worden vergrendeld, wordt bij aanzetten de Pitch mode als standaard ingesteld en zijn Jog Search en Scan Mode nog beter instelbaar. De huidige DN-D9000 toestellen worden standaard geleverd met deze Upgrade

MERK

EDITORS' CHOICE